خواهرم باردار بود ۴ ماهه. متاسفانه تشخیص سندرم داون دادن😔 اصلا ن تو خانواده سابقشو داریم نه سن خواهدم بالاس دوتا خواهر زاده دسته گل دارم ماشالله نمیدونم چرا همچین شد!! همههه چیو رعایت میکنن از تغذیه سالم بگیرید تا اصول اعتقادی و... هممون شوکه ایم این چه امتحانی بود آخه! فردا قرار سقط دادن بهش داریم میمیریم ازغصه. آخه اون بچه حقش بود بیاد تو این خونه با خواهر برادرش بازی کنه ازمحبت پدر مادرش بهره ببره نیومده داره میره😭😭😭 براش اسمم انتخاب کرده بودیم. آخ یعنی الان میفهمه ک امشب آخرین شبیه که تو دل مامانشه. خدایا آخه چرا؟؟؟؟؟ نگین نکهش دارین واقعا شدنی نیست ظلم ب هممممه میشه
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
[QUOTE=354106718]بابا این چ تاپیکیه زدی. کنار خواهرت ازین حرفا نزنیااااااا. اون همونجوریش جسم و روحش درگیر هست. خدار ...[/QUOTEپیش اون اصلاااااا همش میگم خداروشکر کن اگه دیر میفهمیدی چی؟ اما از درون خودم داغونم دلم میسوزه برا بچه اخه اون گوشت و خون ماست چجور ببینم با دست خودمون داره حق زندگی ازش گرفته میشه😭😭
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی همه جور آزمایشی دادن و تایید شده؟🥺..متاسفم💔سخته...
تجربه بارداری نداشتم خیلی سر درنمیارم فکرکنم امینوسنتز جوابش بدون اشکال باشه. اما اگر خدا بخواد حتی ممکنه در یک آن اون بچه رو سالم کنه. کاااااش میخواست
خدا واسه هیچ مامانی این تجربه رو نیاره ان شالله.خیلی متاسفم، خدا کنه تا فردا معجزه ای بشه ، به حق با ...
یعنی میشه؟؟؟؟😭😭😭ما نذر علی اصغر کرده بودیمش آخه 😭😭 سیبایی ک خواهرم خریده بود هرروز قران میخوند بهشون و میخورد هنوز تو یخچاله سهم اون نینیه😭😭 آخه اینا از امام حسین خواسته بودنش چرا اینجور شد.آخه تو خواب گفته بودن نگران نباش ب علی اصغر توکل کن
برین خداتونو شکر کنین خدای نکرده میومد و متوجع میشدین میدونی دردش بیشتر بود
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خدا میدونه ،مرحم دل خواهرت باش جلوش گریه نکن،خداروشکر متوجه شدید و گزنه چقدر اذیت میشدید،
راستش خودم ترغیبش کردم ب سقط هعی میگفتم زودباش تا دیر نشدهههه میترسیدم سن سقط قانونی بگذره. اما خب قانونی یا غیرقانونی کار درستی نیست... اون بچه میفهمه چه خاله بدی داره😭
یعنی میشه؟؟؟؟😭😭😭ما نذر علی اصغر کرده بودیمش آخه 😭😭 سیبایی ک خواهرم خریده بود هرروز قران میخوند ...
ما از حکمت کار خدا سر در نمیاریم ، مثلا همین حضرت علی اصغر علیه السلام ، انقدر که پیش خدا عزیز بودن باز هم خدا تقدیر رو در شهادت در نوزادی قرار دادن، باید سرفرود اورد به تقدیر الهی، البته که از خدا خواستن و درخواست معجزه از خدا، کار ما بنده هاست ، امید داریم به لطف و کرمش، الهی که معجزه رخ بده براتون ، خدایی که مرده زنده میکنه ، قطعا قادره یه درد رو از تن بنده اش برطرف کنع🙏
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃