2777
2789
عنوان

خواهر زادم برای همیشه رفت

1765 بازدید | 74 پست

خواهرم باردار بود ۴ ماهه. متاسفانه تشخیص سندرم داون دادن😔 اصلا ن تو خانواده سابقشو داریم نه سن خواهدم بالاس دوتا خواهر زاده دسته گل دارم ماشالله نمیدونم چرا همچین شد!! همههه چیو رعایت میکنن از تغذیه سالم بگیرید تا اصول اعتقادی و... هممون شوکه ایم این چه امتحانی بود آخه! فردا قرار سقط دادن بهش داریم میمیریم ازغصه. آخه اون بچه حقش بود بیاد تو این خونه با خواهر برادرش بازی کنه ازمحبت پدر مادرش بهره ببره نیومده داره میره😭😭😭 براش اسمم انتخاب کرده بودیم. آخ یعنی الان میفهمه ک امشب آخرین شبیه که تو دل مامانشه. خدایا آخه چرا؟؟؟؟؟ نگین نکهش دارین واقعا شدنی نیست ظلم ب هممممه میشه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

یعنی میشه امشب یکیمون خواب ببینیم یکی بیاد بهمون بگه بچه سالمه این کارو نکنید؟؟؟؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تسلیم خواست خدا باشید ایشالا خیری هست در این اتفاق

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

قسمت بوده عزیزم

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

قبل جواب آمینوسنتز تو خواب به خواهرم گفتن به علی اصغر توکل کن ما نذر کرده بودیم پس چرا نشد؟؟؟؟؟

وقتی که خواهر ادم زجر میکشه انگار که خود ادم هم با خواهرش تو عذابه منم شمارو درک میکنم وقتایی که خواهر من گریه میکنه منم باهاش اشک میریزم 😔

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 

یعنی همه جور آزمایشی دادن و تایید شده؟🥺..

متاسفم💔

سخته...

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿