2777
2789

من فقط یک تمن میخوام برنج بخرم خداشاهده نردیک یک ساله برنج نخوردبم ونخریدیم دلم برا بچه هام میسوزه😭😭😭😭😭😭

کاربری دوستم داده بهم چون دیگه سیم کارت نداشتم نینی یار جان توروخدا دیگه تعلیقم نکن اگه امضاموخوندی برا سلامتی شوهرم وخوب شدن اوضاع مالیم یه صلوات بفرست ممنونم دوست خوبم🙏🙏❤❤❤😘😘😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیلویی بخر خب درحد ۲۰۰تومن اینا

بجون بچه هام حتی هزار تمن نداریم چه برسه دویست تمن😭😭😭😭

کاربری دوستم داده بهم چون دیگه سیم کارت نداشتم نینی یار جان توروخدا دیگه تعلیقم نکن اگه امضاموخوندی برا سلامتی شوهرم وخوب شدن اوضاع مالیم یه صلوات بفرست ممنونم دوست خوبم🙏🙏❤❤❤😘😘😘😘
اونم خوبه خوشبحال اونای که پدر و مادر یا پدرشوهرم و مادرشوهر حمایتگر دارن هر چند کم ولی خوبه

خوشبحال اونایی باید گفت که پولی که بهشون میدن هم منت رو سرشون نمیزارن

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

اگر مایلی در کنار هر فعالیتی که دارید در کنارش
در  حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی  پیام بده
@trustisho روبیکا

‌  *مشاوره رایگان پوست و مو شرکت لیاتیم #                                                

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا