2777
2789

سه سالشه تا دوسالگی که بزور شب با شیر می‌خوابید از شیر ک گرفتمش دیگه شبا همش مشکل دارم الان چندماهه عصر نمیخوابونمش که شب زود بخوابه شب ساعت ۹ خاموشی میزنم بخدا ی چایی نمی‌خورم تلویزیون خاموش برق ها همه خاموش دوساعت تمام دراز می‌کشه نمی‌خوابه قصه میگم هرکار میکنم نمی‌خوابه انقد بهش میگم بخواب و اصرار میکنم که ۱۱ ب بدبختی خوابه دیگه اونموقع خودم اصلا جون ندارم ی چایی بخورم بعدشم عذاب وجدان میگیرم چون دخترم اصلا خوابش نمیاد من ب زور داد هوار میخوابونمش....اگر عصر بخوابه شب ۱ خوابه ولی نه ب داد و هوار اگر عصر نخوابه ۱۱

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر دیرتر خاموشی بزنم اینم دیر تر می‌خوابه 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرمم اصلا کمکم نمیکنه اصلا اصلا فقط میشینه چایی میخوره قلیون می‌کشه نگاه گوشی می‌کنه و میگه گناه داره بزور نخوابونش انگار ن انگار منم آدمم خسته میشم میگه تو که کاری نمیکنی ک خسته بشی

ظهر ها نخوابونش شام غذا زیاد بده

نمیخوابونمش که

خواهر زداه من دو سالشه ساعت ۱۱ ،۱۲ شب به زور مامانش میخوابه

دختر من پارسال ک دوسالش بود شب ساعت دو و سه میخوابیذ

بابا ولکن خواهر

خواهرزاده من تو این سن ساعت۱۲.۱ میخابید حتی خواهرم زودتر میخابید میگفت ساعت خوابش ب من مربوط نیست از اونور صبح دیرتر بیدار میشد

خودش به مرور درست میشه الان ک میرن مدرسه ۱۰.۹ میخابن