2777
2789

تصور کنید یکی برای بچه اش کلی وسیله بخره از انواع کریر و کالسکه و کهنه شور و.... اما مثلا از هرکدوم کلا یه بار استفاده کرده باشه یا اصلا حتی از جعبه اش درنیاورده باشه، بعد الانم بچه اش حدودا 6_7 سالش باشه، بعد جاری این شخص باردار باشه و وضع مالی نسبتا خوبی هم داشته باشه، اگر از وسیله های نوزادی اون یکی استفاده کنه زشته؟ 

اون جاریه هم خیلی منظم و مرتبه و تمام وسیله هارو تمیز و سالم نگه داشته، آدمی هم نیست که بخواد بندازه دور یا بفروشه اما گفته اگه بخوای برای بچه ات چیزی بخری یسری وسیله هارو من دارم نخر، 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی وسایل رو جاریش استفاده کنه یا کس دیگه‌ای؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

اگر جاریه مهربونه و عادت منت رو سر گذاشتن نداره آره 

چون بعد بچه بزرگ میشه سر یه کریر دادن میگه ما تو رو بزرگ کردیم ننه بابات خرجتو ندادن🫥😂

من به شخصه وسایل آدم بزرگا مثل لباس و ساعت و وسایل قریمی و... رو استفاده نمیکنم تو خونمم بخوام بیارم قبلش پاکسازی انرژی میکنم

حالا بچه نوزاد رو نمیدونم🤔

من نمیگیرم .نمیخوام منت بزاره تا وقتی کالسکه یا هرچیو دید بگه من اینو بهش دادم مال بچه منه .

اخه میدونی بچه ها فرشته هستن بخدا ادم خوشحال مبشه بذاین فرشته ها چیزی بده. اونی ک منت بذاره ذاتش خرابه