2777
2789

شوهرم و پدرم با هم مشکل دارن ( قضیه داره تو تاپیکام گفتم پدرم کلا یکم خوب برخورد نکرد با شوهرم و شوهرمم دیگ کلا نمیاد) 

نمیدونم بعد عروسی چی میشه و کلا قطع رابطش با پدرم چ اثری رو زندگی ما میذاره🤦🏻‍♀️

الانم نزدیک شیش ماهه میخوایم عروسی کنیم بابام نمیذاره و جواب خانواده شوهرمو نمیده🤦🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مسئله لج و لجبازیه که پدرت اشتباه میکنه خودشو از ابهت میندازه چون بالاخره که دو طرف همو میخوان

اما اگه بابا رو مسئله اساسی ای کلید کرده اون باید بررسی بشه که به قیمت زندگی و عمرت تموم نشه خدای نکرده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اگه مسئله لج و لجبازیه که پدرت اشتباه میکنه خودشو از ابهت میندازه چون بالاخره که دو طرف همو میخوانام ...

لجبازی 

حتی ب عمم گفتم با پذرم حرف زذ گفت بابات داره لجبازی میکنه

و اینکه قبلا مسائلی بوده ولی حل شذه

واقعا

اره عزیزم تو خودت میری و میای خونه بابات بعدم عید که میشه شوهرتو راضی میکنی بیاد از اونورم به مادرت یا خواهرن یا بردارت هر کدوم که حرفاشون رو پدرت تاثیر گذارتره میگی که پدرتو اماده کنن که دامادش میخواد بیاد دست بوسی اشتی میکنن قشنگ 

مسئله اینه شوهرم نمیاد دستبوسی🤦🏻‍♀️

دست‌بوسی 🙁

بذار ب مرور خودشون حلش میکنن تو هرکاری کنه وضع بدتر میشه فقط جانبداری نکن از هیچکدوم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
لجبازی حتی ب عمم گفتم با پذرم حرف زذ گفت بابات داره لجبازی میکنهو اینکه قبلا مسائلی بوده ولی حل شذه

عزیزم نگران نباش من کلا رابطه شوهرم بد نیست ولی تا حالا شاید تو طول بیست سال دو سه بار اومده خونه ی مامانم تازه شوهر من خوبه، شوهر خواهرم اون دو سه بارم نیومده کلا ارتباط تلفنی هم ندارن 😂 مشکلیم نداریم زندگیمونو میکنیم تو کاریت نباشه اجازه نده هیچکدوم در مورد اون یکی پیش تو بد بگه فقط

تاثیر که داره فک کن چقد میتونی تنهایی بری خونه پدرت روز پدر مادر تولد پس فردا بچه و و و اینجوری نمیشه باید حلش کنی قبل از عروسی

متأسفانه نمیشه بگی قید پدرتو بزن چون به ادمای الان اعتباری نیست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید