2777
2789
عنوان

بچها اگر چشم زخم واقعیه پس چرا سلبریتی ها چشم‌نمیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 52 پست
چطور باید اینکارو کرد عزیزدلم؟سمت ما که خیلی همه خرافاتی هستناینجا هنوز تخم مرغ میشکونن واسه از بین ...

سرچ کن توی گوگل

یکی از راه هاش استفاده کم تر از تلفن همراهه

هم نشینی با آدمای ثروتمند و موفق. دیدی این پولدارا و ادم حسابیا فقط با خودشون و امثال خودشون میپرن 

مدیتیشن و مراقبه خیلی جواب میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا از چشم زخمِ😑😑😑😑🤦🏽‍♀️وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه از چشم زخم نیست 

گفت اونا مشکل ندارن ما داریم منم مثال زدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چون مردم اونارو در حد خودشون نمی‌بینن

چه حتی بخوان مقایسه کنن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اونا هم خوردن بروز نمیدن مثلا ده میلیارد بشه یه میلیارد مگه ما تو حساب کتابشونیم

ی متخصص زنان بود داشت از همکاراش تعریف می کرد ک چقد سرشون کلاه میره چقد میلیاردی از دست میدن

البته اون معتقد بود چون ب مریض هاشون بدی می کنن کارماست 

ولی یکی ۹۰۰ میلیارد تک حسابشه بشه ۸۰۰ میلیارد اطرافیان نمی فهمن ولی خودش می فهمه