2777
2789
عنوان

بچها اگر چشم زخم واقعیه پس چرا سلبریتی ها چشم‌نمیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا هم خوردن بروز نمیدن مثلا ده میلیارد بشه یه میلیارد مگه ما تو حساب کتابشونیم

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

اتفاقا رونالدو از بس خودشو و اموالش رو نشون می ده 

خیلی الان کوچیک شده 

تو ی تیم عربستان بازی می کند کلی بهش انتقاد می کنن ....

خیلی از معروف ها بسیار بدبختن یا عاقبت خوبی ندارن

آیشواریا رو ببین

عزیزم من قبلا در رابطه با این یه کلیپ دیدم

هرچقدر هاله انرژی شخصیمون رو قوی تر کنیم انرژی منفی اطرافیان روش اثر نمیذاره یا اثرش کمتره

تمام کسایی که موفق و ثروتمندن روی هاله های انرژیشون خواسته یا ناخواسته کار کردن و اونو قوی کردن

اما مردم عادی معمولا چون اطلاعی ندارن هاله های ضعیفی دارن که به راحتی تاثیر میپذیرن

عزیزم من قبلا در رابطه با این یه کلیپ دیدمهرچقدر هاله انرژی شخصیمون رو قوی تر کنیم انرژی منفی اطرافی ...

چطور باید اینکارو کرد عزیزدلم؟

سمت ما که خیلی همه خرافاتی هستن

اینجا هنوز تخم مرغ میشکونن واسه از بین بردن چشم زخم