2777
2789

تا به پل نرسیدی به عبور ازش فکر نکن

ترس باعث میشه رفتارت بد بشه واقعا یه کاری کنی بره خیانت کنه

ذهنت رو منحرف کن و امیدت به خدا باشه

یا اینکه در مورد نگرانیت با شوهرت حرف بزن شاید مطمئنت کرده اینطوری نیست

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

وایِ من اکثرا مردا نزده میرقصن این که دیگه😥

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌.   🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا به پل نرسیدی به عبور ازش فکر نکنترس باعث میشه رفتارت بد بشه واقعا یه کاری کنی بره خیانت کنهذهنت ر ...

نمیدونم خیلی فکرم درگیره نمیخام فک کنه اعتماد ندارم بهش رابطمون خراب شه 

ببخشید ناامیدت میکنم ولی هیچ کاری از دستت برنمیاداگه بخواد خیانت کنه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیرهاگه بخ ...

ته دلم خالی نکن انقد حالم بده که بعضی شبا تا صبح گریه میکنم 

[QUOTE=353996177]زندگی مشترک یعنی اعتماد کامل رهاش کن و به این موضوع فکر نکن خودت رو بسپار به دست قدرت خداوند.  ...[/QUOTE خواهرش داره با یه بچه به شوهرش خیانت میکنه عین خیالش نی تازه برا منم میگه بعد شوهرشم داره بهش خیانت میکنه میدونه ب هیچ جاش نیس

عزیزم تو به آدم های اطرافش توجه نکن 

خداوند حاکم بر دلهاست رابطتت رو با خدا خوب کنی زندگیت رویایی میشه نرو تو نخ این آدمها 

ذکر استغفار زیاد بگو دلت محکم میشه

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

کارش جوریه خیلی ازم دور میشه این دفعه اومد میخام حرف بزنم ولی نمیدونم چطوری که به دل نگیره

بگو بیا حرف بزنیم من یه نگرانی بی مورد دارم

اینطوری شروع کن

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

عزیزم تو به آدم های اطرافش توجه نکن خداوند حاکم بر دلهاست رابطتت رو با خدا خوب کنی زندگیت رویایی میش ...

واقعا نیاز دارم خدا خیلی بهم کمک کنه تو این مسئله خیلی دوس دارم بچه دار شم ولی میترسم خیانت کنه 

بگو بیا حرف بزنیم من یه نگرانی بی مورد دارماینطوری شروع کن

خدا کنه حل شه دوسال که دارم خودمو میخورم از وقتی که زندگی خاله هاشو داییاشو خواهرشو شنیدم خیلی میترسم دعا کنید تورو خدا