2777
2789
عنوان

چرابدن ام میلرزه هنگام استرس

168 بازدید | 25 پست

امروز فرار مصاحبه داشتم بدنم میلرزید و سردام بود چرا من اینجوری هستم خیلی جاها اینطوری میشم اگه استرس بگیرم بدن ام میلرزه سردام میشه میدونید علت اش چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این نتیجه استرساییه ک بهمون دادنهزار و یک تکنیک امتحان کردم نتیجه ندادهباید روانکاوی بشیم فقط

اونجا یه خانم دنبال شکلات بود برام میگفت چرااسترس داری من اصلا استرس ندارم نترس

شاید واقعا ابرو بر هست هر چیزی که هست خیلی بده

نه چرا ابرو بره دست خودت که نیست من وقتی خیلی عصبیم یه دستم میلرزه از شون تا پاین میلرزه دست خودمم نیست

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

ن منم همینطوریم آدمای جدید و ک میبینم یا تو محیط جدیدی وارد میشم 

اکثرن محیط کارم دستام اینقد می‌لرزند ک اگه وسیله دستم باشه از دستم میوفته و چون درمانگاه کار میکنم خیلی سخته مدام ویال های دارو از دستم میوفتن 

خیلی اذیت میشم 

نه چرا ابرو بره دست خودت که نیست من وقتی خیلی عصبیم یه دستم میلرزه از شون تا پاین میلرزه دست خودمم ن ...

اره ببین اخه پیش خودشون فکر میکنن ای اعتماد به نفس نداره

عزیزم به خاطر استرسه 

یه مدت لبنیات نخور 

ماهی و عدس هم نخور 

گرمیجات مثل عرق گاو زبون به مقدار کم 

دمنوش گل بابونه 

بخور و مدیتیشن کار کن 

بهتر میشی 

بیشتر فیلم های شاد نگاه کن و توی محیط های شاد برو

من در حالت عادی برا خیلی از چیزای الکی هم اینجوری میشم ضربان قلبم میره بالا دست و پام یخ میکنه🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁