گوشت چرخکرده ک اصلی ترین موادشه ولی من فلفل دلمه ای و قارچهم میزارم
بعضی وقتا سوسبس هم قاطیش میکنم شوهرمدوسداره
شما چی؟
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چجوری اول میزاری گوشتان بجوشه؟ تا حالا نشنیدم گوشت قلقلی برا ماکارونی
اول گوشت ها رو جدا سرخ میکنم. بعد پیاز سرخ میکنم رب و فلفل دلمه ادویه و...میریزم آب اضافه میکنم گوشت های سرخ شده رو میریزم با شعله ملایم میزارم بپزه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
استارتر دیدی عکس و؟ من حذفش کردم گفتم شاید کسی دلش بخواد یه موقع
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای شما برعکسین کوای حق هم داره خیلی خوب ماکارونی درست میکنی من خودم کارشناس این غذا از عکسی ک فرستا ...
قربونت برم 😍🥰 لطف داری من کلا عاشق غذا درست کردنم تو تاپیک هام بری میبینی