2777
2789
عنوان

ترشح قهوه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب میده

۹۰درصد بارداری 

حالا جواب نده

یه هفته دیگه ازمایش خون و ...

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

میگه موعد پریودیش لکه بینی داره یعنی حامله نیست ممکنه سردی زیاد خورده پریودیش جابجا شده

منم موعد پریودم ترشح قهوه ای داشتم باردار بودم

خانم تو اقدامه!بعد گرمی بخوره؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

من اصن اینجوری نبودم ازهمون روزاول پریودیم زیادبودب بعدکم میشدولی این ماه نه

من تنبلی تخمدان دارم مواقعی که سر موقع شم یه بارکی شروع میشه و تموم میشه ولی عقب بندازم هم شروعش هم پایانش با لکه بینی قهوه ای شده حتی مثلا دو هفته طول کشیده کامل پاک شم😮‍💨

من تنبلی تخمدان دارم مواقعی که سر موقع شم یه بارکی شروع میشه و تموم میشه ولی عقب بندازم هم شروعش هم ...

خب من منظمه پریودی هام این اولین باره اینطوری شدم چون من دورم هفت روزس سه روزاول پریودم شدیده این ماه کلالک قهوه ای اصن چیزی نمیاد