2777
2789
آخه اصالتش اهل یه جاست ولی به خاطر پدر و پدربزرگش دوتا شهر مختلف بزرگ شده 😐

الان تو فکره اینی که تو دوجا بزرگ شده؟؟😁 زندگی بر مبنای شناخت و پایه تعریف شده گلم. بله درستهه که اصلیت خیلی موثره و همینطور خانواده، ، 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان تو فکره اینی که تو دوجا بزرگ شده؟؟😁 زندگی بر مبنای شناخت و پایه تعریف شده گلم. بله درستهه که ا ...

آخه یه مقدار کم تاثیر داره نمیگم خیلی ولی آداب و رسوم روی روابط طرفین تاثیر داره مثلا زن عموم شمالیه تا همین الانم با یسری از آداب و رسوم ترکا کنار نیومده 

آخه یه مقدار کم تاثیر داره نمیگم خیلی ولی آداب و رسوم روی روابط طرفین تاثیر داره مثلا زن عموم شمالیه ...

دقیقاااا، اینکه میگی درستهه،، ما هم داریم مشابه همینکه گفتی و مشکل دارن ،  اتفاقا یه مقدار کم نه گاهی خیلی تاثیررر داره

این شهر کلادرون‌گرا باشی یا کم عجیبه براشون

پس خداروشکر من هی میگم این بشر چجوری راضی شده بیاد خواستگاری من پرسر و صدا میگفتم سخته خیلی بخوام ساکت و آروم باشم خداروشکر از این لحاظ پس

خودت کدوم شهری؟ و چند وقته همو میشناسین؟ متوجه نشدم نامزد بودی؟

خواستگارمه همبازی بچگیمم هست دوست صمیمی داداشمه باباهامونم باهم دوستن از نوجوونی (چقدر دوست در دوستی شد 😂) من خودم تهران بزرگ شدم ولی اصالتا تهرانی نیستم اونم نصف بیشتر عمرش تهران بوده و هست از وقتی به دنیا اومدمم میشناسمش 😂

خواستگارمه همبازی بچگیمم هست دوست صمیمی داداشمه باباهامونم باهم دوستن از نوجوونی (چقدر دوست در دوستی ...

دقیقا چقدر دوست در دوست شد 😂😂😂 خب گلم اینجوری که میگی باید شناخت کافی داشته باشی و خانواده هاتونم که بیشتر همو میشناسن، بهتر که دوس پسرت نبوده چون با این همه سال که گفتی ب مرور زمان تفرقه میوفتاد،، 

دقیقا چقدر دوست در دوست شد 😂😂😂 خب گلم اینجوری که میگی باید شناخت کافی داشته باشی و خانواده هاتونم ...

😂😂😂😂

آخه همش نگران اون قسمت تفاوت فرهنگ و آداب و رسومم وگرنه آدمای خوبی ان بعد کلا اهل دوستی نبودیم ولی یه جورایی بیشتر از پسرعموهام من اینو دیدم انقدر دوستی باباهامون زیاد بود‌ . بعد آخه مشکلی پیش نمیاد من قبلا این شکلی نبودما ولی الان اینجوریم که خیلی شوخ و شیطون شدم اون حالا عاقل منطقیه آرومه 😐 هی میگم نکنه بد باشه اینجوری