2777
2789
سلام.شیرازی اصل یا استان فارسی هستند؟من شیرازیم بگو تا برات توضیح بدم

خودش ولی شیراز بزرگ نشده ها ولی پدرش اصالتا شیرازیه یعنی اهل خود شیرازن و کلا خیلی رفت و آمد دارن و فکر کنم خانواده پدریشم اونجان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و اینکه خودت کجایی هستی ما شیرازی‌ها عروس رو واقعا مثل دخترمون میدونیم و اصلا دخالت نمی‌کنیم تو کار ...

من تهران بزرگ شدم ولی اصالتا تهرانی نیستم ولی خب هم خودم هم خانوادم اینجا بزرگ شدیم 

عزیزم، دوعه شبه، شدن و شدم خوندم... بشو بشوپسرخاله یا داداششم هدیه کن به بندهدیوونه شیرازم، تالام نر ...

خخخخ😂😂😂 آخه جالب اینجاست منم تاحالا نرفتم ولی دوساله گیر داده بودم من از شیراز خوشم میاد بریم ببینیم هی نیومدن آخر خواستگار شیرازی پیدا شد 😂😂😂😂

اکثرا شیرازی های اصیل ایل طایفه ای هستن عصبی چوب کش شجاع هستن میگم بعضیا کلا خیلی اروم نیستن یکمم ته ...

ااا خب اگه تهاجمی ان به من میخورن پس بدون عذاب وجدان بله بگم ؟😂😂😂😂 زن عموم همش مبناله میگه شما خانوادتون چرا یریع عصبی میشین پس فکر کنم حل باشه 😂😂😂🤦🏻🤦🏻🤦🏻