نگید واسه شروع و پایان و نمیدونم چی خوبه ها کلا تا آخر سال ؟
هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺
چطوری میخونی؟ من برای یه امری درس میخونم نمیتونم زیاد بخونم چرا؟ حوصلم سر میره🤦🏼♀️
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چطوری میخونی؟ من برای یه امری درس میخونم نمیتونم زیاد بخونم چرا؟ حوصلم سر میره🤦🏼♀️
۴ ساعت مگه زیاده
هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اگر دوازدهم هستید ماه اول به ۴ تا ۵ ساعت برسونید مطالعه روکم کم بیشتر شه تا: حالت نرمال روزای عادی ۷ ...
۱۶ ساعت چطوره ؟ روزی میانگین ؟؟
زیر صد از دهم دبیرستان روزی ده ساعت میخونه پایه قوی وتلاش چندساله پشتشه
چرا عصبی میشی خیلی چیزا رو نمیشه اینجا گفت 😉