2777
2789
عنوان

این خانومه چرا اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببخشید یه سوال از نی نی یار دارم اجازه میدی تگش کنم سوالم رو بپرسم؟؟

باشه عزیزم

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
خب رو چه حسابی دادین ازس چک دارین ؟ ۲۰۰ تومنا برا چی قرض کرد ؟

میخواست خونه اجاره کنه هیچی نگرفتیم ازش گفتیم فامیله

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
چرا اون باید بده ب شما؟ب برادرش چ مربوط خب از اول مادرت بهش میگفت برو از برادرت بگیر

برادرشه خب ما دیگه نمیدونیم چیکارکنیم

میخواست خونه اجاره کنه هیچی نگرفتیم ازش گفتیم فامیله

از قول اسلام پدر و پسر یا دو تا برادرم بینشون پولی رد و بدل بشه بهتره بنویسن در حضور شاهد چه برسه به بقیه و ۲۰۰ تومن پول تو این زمونه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚