2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست
خب پس چرا با قرص اورژانسی خودتو داغون میکنی؟ سلامتیتو از سر راه آوردی فوقش باردار بشی مگه چیه جلوگیر ...

تصمیم دارم بعد سونو شروع کنم ب جلوگیری با قرص ال دی یه مدت میخوردم خوب بود ولی فشارمو میبرد بالا آی یو دی ام که اعتباری نداره اخه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون شکلت راهای دیگم داره برای جلو گیری از بارداری قرص نخور انقد 💕

نمیخورم دیگه واقعا اخه از اون روز هم کمر دردم هم بین شونه هام درد دارم تیر میکشه کمرم سرم خیلی درد میکنه طوری ک چشامم درد داره

استرس ک دارم خیلی مامانمم میگه نیستی

نه نیستی عزیزم من خودم همشو تجربه کردم سری بعدم سعی کنین اتفاق نیفته اگرم افتاد همون اورژانسی کافیه البته اورژانسی هم در سال س بار باید مصرف شه بیشتر خطرنازایی داره ها من خودم تو ی سال س بار مصرف کردم بعداز اون دیگ نخورم سریع میرفتم خودمو میشستم و یدونه ال دی میخوردم😁البته اینم بگم من شوهرم از عمد چون بچه میخاد اما من نمیخام الانم ۱۵ام همین ماه باز جلوگیری نکرد الانم منتظرم ۱۵روز بگذره برم تست بدم البته تو اینترنت نوشته باید بتا بدی ک مشخ شه بی بی چک باید بعداز عقب انداختن پر پر بزنی🙃بازم نمیدونم تو اطلاعی نداری؟

نه نیستی عزیزم من خودم همشو تجربه کردم سری بعدم سعی کنین اتفاق نیفته اگرم افتاد همون اورژانسی کافیه ...

اره خیلی پر استرسم من ...عزیزم بعد از اینکه دو سه روز از پریودیت گذشت تست بزن حتما جواب میده چون اگه قبلش بزنی احتمال کاذب بودن خطا زدن تست هست ولی ازمایش بتا خیلی خوبه .قطعیه .چون برا بعضیا توی تست معلوم نمیکنه ....خوبه ک بچه نداری من یه دونه پسر دارم یه سالس برا همین میترسم چون دوس ندارم بچه دیگه فعلا داشته باشم میخام بزرگ تر شه ..میخاستم جلوگیری کنم با ال دی میترسم با آی یو دی ام میگن جا ب جایی داره بنظرت اگه هر دو تا رو استفاده کنم چطوره ؟ امپولم عوارض داره 

اره خیلی پر استرسم من ...عزیزم بعد از اینکه دو سه روز از پریودیت گذشت تست بزن حتما جواب میده چون اگه ...

مرسی♥️ال دی ک من قیافشو میبینم حالت تهوع میگیرم بنظرم از کاندوم استفاده کنید بعد با یه پزشک ماما صحبت کن خودش بهت میگ مشاوره بگیر چون من اطلاعی ندارم شنیدم با ال دی جلوگیری میکنن ولی یک روز اینور و اون ور شه اثرنمیکنه