2777
2789
عنوان

آخرین و بهترین کتابی که خوندی چی بود😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 67 پست

اینها بترین کتابهایی که خوندم هستند: 

از نسل خورشید 

دنیای قشنگ نو

سووشون

خانه مرگ

بامداد خمار

چشمهایش

بلندی های بادگیر

جن شناسی(بر اساس تحقیقات اد و لورین وارن) 

تئوری انتخاب

غول درون

آدم های سمی

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم منم دوسش داشته باشم. پنج جلدش خیلی گرون هست؟

نه داخل ترب و باسلام ارزون ترین هاش پیدا میشه  اصلا تو کتابخونه شهرتون سر بزن شاید باشه من دو جلدشو از اونجا گرفتم خوندم 

جلد یک تا چهار ۱۰۰ و خورده‌ای 

جلد ۵ یکم گرونتره ۲۰۰ و خورده اینا   تو باسلام من ارزون ترین این جلدو گرفتم

بله حتما، ممنون معرفی تون.

🙏

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
ممنون عزیز، لطف کردین.❤️❤️

خواهش میکنم  

اگر زحمتی نیست میشه شما هم کتابهای بیشتری معرفی کنید؟ 

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها
جنایات و مکافات عالیه 👏 طاعون آلبر کامو رو هم چند ماه پیش خوندم درجه یک بود .ولی بهترین کتابی که خو ...

جنایات و مکافات رو دارم اما هنوز نخوندم. 

درباره دوشهر لطف میکنید بیشتر توضیح بدید. 

گناهکاربیولوژی دارو و تشخیص بیماری /البته این مال دانشگاهه/

کتاب گناهکار ارزش خوندن رو داره؟؟؟ 

من عمم بهم معرفی کرده اما مامانم خیلی وقت پیش خوندتش میگه خوب نیست اصلا و چیز آموزنده ای هم نداره. 

خواهش میکنم اگر زحمتی نیست میشه شما هم کتابهای بیشتری معرفی کنید؟

بله حتما.

کوری.

کتابخانه نیمه شب.

آبله.

دنیای سوفی.

چگونه شخصیت سالم تری بیابیم.

مامان و معنای زندگی.

وقتی نیچه گریست.

قلعه حیوانات.

سمفونی مردگان.

نلسون ماندلا.

هنر ظریف بی‌خیالی.

قدرت عادت.

آیین دوست یابی.

وقتی مرگ فرا برسد چه کسی گریه میکند؟

باشگاه پنج صبحی ها.

کیمیاگر.

حضرت حجت.

عقاید یک دلقک.

اکثرا فلسفه میخونم که معرفی نکردم، و زیادش چون دست دوستان و خانواده هستن اسم هاشون در خاطرم نیست. هرچی یادم بود براتون نوشتم.

کتاب گناهکار ارزش خوندن رو داره؟؟؟ من عمم بهم معرفی کرده اما مامانم خیلی وقت پیش خوندتش میگه خوب نیس ...

ببین صحنه هم داره اما نه خیلی بددددد

ولی فوق العاده بود بنظرم ی داستان ک نشون میده ادمی ک ب شدت مغروره هم عاشق میشه

میخوای تو اینترنت پی دی افشو ببین ی صفحشو بخون مطمئنم بی خیالش نمیشی

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید
جنایات و مکافات رو دارم اما هنوز نخوندم. درباره دوشهر لطف میکنید بیشتر توضیح بدید.

چه خوب 😃 حتما بخونش عالیه 

ببین خودم بشخصه عاشق همه کتابای دیکنز هستم 

دیوید کاپرفیلد اولین کتابی بود که از این نویسنده خوندم به بهترین شکل ممکن نوشته شده 

ولی داستان دو شهر یچیر دیگس 😅 

توی یه سایت قبلا دیدم یه خلاصه و معرفی ازش گذاشته بود که خوشم اومد الان می‌فرستم براتون 😉

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»