2777
2789

قدم ۱۶۰

از ۷۲شدم ۶۲

همه میگن خوب شدی دلم میخواد ۶۰بشم یا ۵۸ولی دیگه وزنم خیلی آروم آروم داره میاد پایین مثلا هر ۲۰روز یک کیلو دیگه بدنم کم اورده از خرداده رژیمم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

خوشبحالت چجوری وزن کم کردی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
با ورزش؟

نه فقط رژیم

اگه ورزش میکردم سریع تر میشد ولی من اراده ورزش ندارم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

منم چند سال پیش ۲۰ کیلو کم کردم

ولی کم کم

حالا که همه میگن هیکلت اوکیه رژیمو ادامه بده ولی به خودت فشار نیار بزار کم کم پایین بیاد وزنت

یه چیز دیگه هم که هست اینه که نگه داشتنس از کم کردنش سخت تره .یه جورایی باید سبک خوردنت تعییر کنه

این نیست بگی راحت شدم حالا بشینم بخور بخور

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎 ما را شکار کرد و بیافکند و برنداشت🙃
2805
نه فقط رژیماگه ورزش میکردم سریع تر میشد ولی من اراده ورزش ندارم

سایزتم تعییر کرده؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
منم چند سال پیش ۲۰ کیلو کم کردمولی کم کمحالا که همه میگن هیکلت اوکیه رژیمو ادامه بده ولی به خودت فشا ...

اره میدونم

2801