2777
2789
عنوان

ازدواج عاشقانه بزرگترین خطای من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 52 پست
گلم ربطی به ازدواج عاشقانه نداره. شوهر شما درکی از زندگی مشترک و همسر نداره. متوجه نیست که الان خودش ...

باهاش صحبت کردم

حرفای خوبی میزنه ولی در عمل هیچ.

نمیتونه رو حرف خانوادش نه بیاره و حس بی حرمتی بهش میده

چرا اینقدر سخت میگیرید

پاشید یک حرکتی بکنید 

زندگیتون رو تغییر بدید

پول در بیارید 

زندگیتو بساز

با نشستن کار درست نمیشه

کسی خواست بگه بهش بگم چطوری با من کسب درامد کنه بصورت کار در منزل

من دارم یک تیم جمع میکنم هرکسی دوست داره بگه شرایط رو بهش بگم

حقوق بالای پنجاه میلیون تومان

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون معتقده خانواده مهمترین چیزه و متوجه نیس الان ما خودمون یه خانواده مجزاییم

وااا 😐😐

خب وقتی ازدواج کردین دیگه ی خانواده هستین 

حتما باید بچه داشته باشین تا همسرت قبول کنه؟؟؟😐😐

هیچی موندنی 

وااا 😐😐خب وقتی ازدواج کردین دیگه ی خانواده هستین حتما باید بچه داشته باشین تا همسرت قبول کنه؟؟؟😐� ...

اتفاقا گف بنظرم بدون بچه، خانواده کامل وجود نداره

باهاش صحبت کردمحرفای خوبی میزنه ولی در عمل هیچ.نمیتونه رو حرف خانوادش نه بیاره و حس بی حرمتی بهش مید ...

حرف باد هواست. مهم عمله که نمی تونه خودش تصمیم بگیره یا با شما تصمیم بگیره به حال یه زندگی مستقل داره. 

باهاش صحبت کردمحرفای خوبی میزنه ولی در عمل هیچ.نمیتونه رو حرف خانوادش نه بیاره و حس بی حرمتی بهش مید ...

میشه چند نمونه بگی مثلا چه کارهایی میکنه  که ناراحتی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

ربطی به نوع ازدواج آدم نداره بنظرم  رفتار شوهر به شانس و اقبال و ذات طرف و تا حدودی حمایتگر بودن خانواده دختر و مستقل بودن دختر برمیگرده 

الان مامان من سنتی ازدواج کرده اما خوشبخت نیس چون یه زن مستقل نیس و پدر حمایتگر و مهربان نداشت بابام سواستفاده گر و پررو شده و توهرزمینه ای حرف خودشو پیش می‌بره 

درسته گاهی ۱۰درصد مردا ذاتا خوب و آقا هستن اما بنظرم بیشتر رفتار یه مرد باخانومش به میزان مستقل بودن خانم و خانواده خوبش بستگی داره چون اون مرد می‌دونه اگه هرکار دلش بخواد بکنه این خانومو به راحتی از دست میده پس درست رفتار کردن رو یاد میگیره 

همیشه با عقلتون تصمیم بگیرین ن با قلبتون

عشقی ک با انتخاب عاقلانه باشه خوبه

ازدواج سراسر عشقه اگ علاقه ای نباشه تهش جدایی یا افسردگیه طرفین هست

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
چی هس

سلام دوست عزیز

ما کارگاه مجسمه سازی سیم مفتولی ، مسی ، برنجی داریم

من دارم کارم رو گسترش میدم

برای قسمت مدیر آموزشی و مدیر فروش و بازاریاب به تعداد بالا نیرو میگیرم

کارش هم بصورت دور کاری و هر وقت دلشون بخواد همکاری میکنن بصورت شغل دوم بدون اینکه ضمانتی و تعهدی بدهند و هر وقت بخواهند میتونن همکاری نکنند

حقوقش پورسانتی هست و هرروز تسویه میکنم تا از لحاظ اعتماد خیالشون راحت باشه

مدیر آموزشی کارش اینکه افرادی که دوستدارند آموزش ببینند به من معرفی کنند من به اعضای هر نفر که برای آموزش ثبت نام کنه پانصد هزار تومن به حسابش واریز میکنم

مدیر فروش کارش اینکه افرادی که جویای کار هستند به من معرفی میکنه و به اعضای فروش نیروهای معرفی شده اش پورسانت میگیره

بازاریاب هم مسولیتش فروش مجسمه های داخل سایت هست و گرفتن کار سفارشی که ده درصد قیمت کل مجسمه تقدیم بازاریاب میشه در همان روز

همه افراد میتونن در هر سه زمینه کاری فعالیت کنن

هم خانم استخدام میکنم هم آقا در همه سنین و در همه مقاطع تحصیلی 

مشتریان ما

محصلین

دانشجویان

کارمندان

خانه دار

دکور فروشی ها

و ....

اگر مایل به همکاری هستید یا حتی میتونید تا کار مورد علاقتو پیدا کنید باما همکاری کنید

شمارتون رو بزارید تا در واتساپ یا تلگرام یا ایتا و .... کامل بهتون توضیح بدم

آدرس سایت ما

https://amirart.blog.ir

آدرس اینستاگرام

@amirart1401

شماره تماس

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

کار بصورت کار در منزل هست

حقوق بالای پنجاه میلیون تومان 

اگر مایلی تو تیم ما بیایی حقوق بالا بگیری 

شمارتون رو بزارید تا در واتساپ و ایتا و تلگرام و سروش و روبیکا و ... کامل توضیح بدم در خدمتتون

حقوق بالای پنجاه میلیون

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی
بدترین رفتار یه مرد اینه که بعد از ازدواج تازه یادش بیاد خانواده خودش مهم تره نه زندگی الانش😑😑واسه ...

دقیقا اینم قبلا اصلا اهل خانواده نبوده

اینو حتی مادرشم میگه