2777
2789
عنوان

ازدواج عاشقانه بزرگترین خطای من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 52 پست
اخه میرن خونه دخترشونو کامل میکننبعد به ما میگن حالا عجله نکنید! چرا مگه ما ادم نیستیم خونه مونو جمع ...

شاید برا وقتایی که مسافرتی جایی میرین بخواد سرکشی خونتونو بکنه....ما یه کلید خودمون گذاشتیم خونه عمه همسرم که تقریبا نزدیکن...گاهی پیش میاد مثلا خونه بابام شهر دیگه هستیم یهو دزدگیرمون روشن میشه دیگه اونا میان چک میکنن چیزی نباشه..‌‌.در این مواقع سیاست به خرج بده مثلا بگو خونه بهم ریخته اس من عادت ندارم خونه رو همینجور رها کنم بیام بگردم تو بروو من یه کم از کارا رو روبراه کنم اونوقت مجبور میشه وایسه کمکت

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون معتقده خانواده مهمترین چیزه و متوجه نیس الان ما خودمون یه خانواده مجزاییم

متاسفانه بعضی از آدما هنوز تو همون حال و هوای دوران مجردی شون هستن و نمیخان قبول کنن مسوولیت یه زندگی جدید رو دارن و هیچ توجه ای هیچ مشورتی هیچ نظر سنجی و هیچ حمایتی از طرف مقابلشون ندارن 

که اینم برمیگرده به خانواده شون و طرز تفکر و رفتارشون 

مثلاما تازه خونه گرفتیم و کلی کار داریم اینقدر نقص داره خونه که باید رفع شه، تو این وضع رفتیم خونه م ...

ببین تو تازه ازدواج کردی بجای ناراحتی تصمیم درست بگیر و با سیاست عمل کن مثلا در رابطه با کلید خونه یکی از دوستانم پدرشوهرش به زور کلید خونشون رو گرفته بود که اونم داشته باشه دوستم با سیاست عمل کرد خودش رو همش وحشت زده نشون میداد که همش حس می‌کنه یکی کلید انداخته تو در داره میاد تو آخرم شوهرش کلیدها رو عوض کرد به باباش نداد😂 بخدا با صبر و سیاست کار این پسرای بچه ننه تمومه

مثلاما تازه خونه گرفتیم و کلی کار داریم اینقدر نقص داره خونه که باید رفع شه، تو این وضع رفتیم خونه م ...

من تاپیکاتو دنبال میکنم یه چیزی که ازت فهمیدم مثل من قاطع نیستی با شوهرت ...باید یکم سیاست داشته باشی و قاطعانه رفتار کنی وقتی میخوای همه رو راضی نگه داری نمیشه عزیزم خودت رو در نظر بگیر با قاطعیت لگو‌ تا خونمو درست نکنم آروم نمیگیرم نه جایی میرم نه کاری میکنم قااااطع بزار یکم شوهرتم ازت حساب ببره اگه چهارتا حرکت درست کنی اون دیگه از خانواده کنده میشه و تو میشی همه چیزش 

دست خودته حالیش کنی الان مرد یه زندگیه

نه پسر دیروز

تازه از کجا معلوم اینکه با مامانش وابسته نبوده قبل ازدواجتون

فقط یه فیلم باشه؟

مردا با عقلشون کار میکنن و سر همین تو نقشه چیدن و رکب زدن از زن ها جلوترن