جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دکتر رفتی؟من فک میکردم مثلن بیماری ای چیزی دارممثل انگل یا تیروئید ایناولی خب همه چی نرمال بودفقط غذ ...
من خیلی خیلی چاق شدم و دقیقا مثل شما فکر میمردم یه مشکلی مثل تیرویید باید باشه ولی نبود، فکر کنم چاقی و لاغری بیش از حد هر دو خوب نیستن ولی باور کن این چیزی که من هستم عز لاغری بدتره
چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
چرا؟من درمورد پودر اپل شنیدم ک فقط باسنو سینه وگونه اینارو پر میکنه
ببین تا جایی که میدونم همچین چیزایی که آدم رو سریع چاق میکنه که میدونم سینه و باسنو پر میکنه تو همشون دگزامتازون هست ک ی نوع کورتون هست کورتون هم دشمن بدن الخصوص استخوان ها و کلیه من چهار ماه دو نوع پودر و قرص چاقی مصرف کردم وقتی فهمیدم کورتون داره قطع کردم اما بعدش تمام استخوان هام الخصوص پاهام درد میکنه و انگار یه پیرزن ۷۰ ساله ام نمیتونم از جام پاشم کلیه هامم درد میکنه میترسم دچار نارسایی شده باشن چون میگن کلیه هارو از کار میندازن این محصولات چاقی ازت خواهش میکنم این کارو نکن منم قبلا هرچی بهم گفتن گوش نکردم تازه اینارو مصرفشو قطع کنی باز لاغر میشی من ب هوای اینکه هرگز قطعش نکنم چهار ماه خوردم این بلا ها سرم اومد
ببین تا جایی که میدونم همچین چیزایی که آدم رو سریع چاق میکنه که میدونم سینه و باسنو پر میکنه تو ه ...
ای وای چه بد میگم معدرم به هم میریزه؟اخه یکی از دوستام مصرف کرده خیلی هیکلش قشنگ شده ولی اکثر وثتا حالت تهوع داره سوزش معده بی اشتهایی...بعد تو سینش کلی توده دراومده .من وزنم کم ک نیس زیادم هست ب نسبت قدم فقط وقتی لاغر میکنم کامل باسنو رانو اینام اب میشه میخواستم قشنگ لاغر کنم بعد پودر اپل بخورم ک الان واقعا ترسیدم چون من همین الانشم استخوان درد دارم
وزنم خوبه فعلا اما نسبت ب یه ماه پیش لاغر شدم انقد از بازو هام و رونام و حتی باسنم راضی بودم هرچند باسنم اونجوری ک میخواستم حجم نگرفته بود چون پهن نیست اما از هیچی بهتر بود ولی الان باز لاغر شده یکم از این لاغر ترم میشم دوباره 😔 حتی قرص سیپروهپتادین هم خریدم میگن ضرر نداره و خیلیا باهاش چاق شدن اما انگار رو من دیگه اثر نداره چون اشتهام کم شده اوایل م پودرو میخوردم اشتهام ب شدت باز شده بود انقد از غذا خوردن لذت میبردم اما بعد قطع پودر اشتهام از قبلا هم بدتر شد ک حتی با قرص سیپرو ک میگن برا اشتها عالیه باز اشتهام باز نمیشه🥲🥲
وزنم خوبه فعلا اما نسبت ب یه ماه پیش لاغر شدم انقد از بازو هام و رونام و حتی باسنم راضی بودم هرچند ب ...
🥲🥲اگعزیزم سخت نگیر برا ظاهر الان خیلیا اسکینی پسندن و باید بدونی چه لباسایی بپوشی اینارو نمیگم ک دلداریت بدم ها ولی کلا لاغربودن سن ادمو خیلی پایین نشون میده و یجور شیک و باکلاس ب چشم میای البته اگ بدونی چطور لباس بپوشی بعد هیچ چیزی ارزش سلامتیو نداره
قرص گین آپ مصرف کنید به هر وزنی خواستین میرسین اشتها آوره فوقالعاده ای هستش بسیار عالیه فقط اصلش باید تهیه کنید
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .