2777
2789
عنوان

لاغری بدترین چیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 56 پست
مثه منه احمق نری سراغ قرصای چاقی نابود میشی

چی شدی خیلی ها میخورن چیزیشون نشده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
هست بخدامنظورم اونایی نیستن که نرمالنلاغری آنرمال واقعن بده

عوارض چاقی بدتره عزیزم

به متخصص تغذیه مراجعه کنید همه چیو چک میکنن اگه مشکل خاصی نباشه رژیم افزایش وزن میده بهتون

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر رفتی؟من فک میکردم مثلن بیماری ای چیزی دارممثل انگل یا تیروئید ایناولی خب همه چی نرمال بودفقط غذ ...

منم همینطورم
هرکاری میکنم چاق نمیشم
بعد هرکیو میبینی میگه لاغری خوبه چاقی بده

خب لاغری هم خوبه ولی نه مث من که عین نی قلیونم

شعور ندارن نمک رو زخم ادم میپاشن

کاش میخوردیچکاپ دادی؟

والا زدم نت و همین نی نی سایت کلی درمورد قرصه بد گفته بودن منم از خیرش گذشتم.

اره چن بار سالم بوده ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
منم مث توام قدم ۱۶۸ وزنم ۵۰ میخوام ۶۰ ۶۵ بشمهمه فک میکنن چاق شدن راحتهچندسااااله میخام چاق شم نمیشه ...

یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کن نه از این دکتر علفیا، حتما اصلاح مزاج انجام بده چون تا خشکی مزاج رفع نشه هرچقدرم غذابخوری چاق نمیشی و اشتها هم نداری

من قدم ۱۷۰ و وزنم ۶۳ ، ولی چون قدم بلنده همه میگن خیلی لاغری، نمیدونم چرا تو ظاهر لاغر نشون میدم، دو ...

۵کیلو زیاد کنی چاق میشه خو

هم قدت هستم منتها ۶۱ کیلو نیم

میگم باز بشم ۶۰ کیلو بهتره

بعد میخوای زیاد کنی؟  

یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کن نه از این دکتر علفیا، حتما اصلاح مزاج انجام بده چون تا خشکی مزاج رفع نشه ...

کسیو نمیشناسی شما؟
من دکترای نیوشا رو قبول ندارم اصلا

چون بیشتر جنبه تبلیغ و شرکت هرمی رو دارن

[QUOTE=353462609]۵کیلو زیاد کنی چاق میشه خو هم قدت هستم منتها ۶۱ کیلو نیم میگم باز بشم ۶۰ کیلو بهتره بعد میخوای زی ...[/Q

به استخوان بندی طرف هم بستگی داره بعضیا استخوان بندی بدنشون پهنه و حتی اگه وژن کمی داشته باشن باز پر نشون میدن

من استخون بندیم ظریفه به خاطر این با این وزن لاغر نشون میدم همه هم بهم میگن لاغری به خاطر این مسگم ۵ کیلو اضفه کنم که نرمال نشون بدم

منم خیلی لاغرم

یه دوره رفتم پیش دکتر تغذیه برام رژیم نوشت

من هم که اصلا اشتها ندارم مثلاً نوشته بود صبحانه دو قاشق غذاخوری مربا میان وعده ناهار

من همون دو قاشق مربا رو که می‌خوردم دیگه برا ناهار هم اشتها نداشتم چه برسه به میان وعده😐

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
[QUOTE=353462609]۵کیلو زیاد کنی چاق میشه خو هم قدت هستم منتها ۶۱ کیلو نیم میگم باز بشم ۶۰ کیلو بهتره ...

والا منم میگن لاغری ولی واقعا وزن ۶۸ به قد ۱۷۰ زیاده و توپر میشه

لاغر از توپر قشنگتره واقعا و سن ادم کمتر نشون میده

منم باید ۵کیلو اضافه کنم

کسی راه حلی گفت منم لایک کنید

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻