2777
2789
عنوان

به دادم برسید

283 بازدید | 45 پست

خواهرم یکاری کرده الان برگشته به من گفته. مامان و بابای ما ۳ تا بچه دارن بچه اولی که ی پسره وقتی کوچیک بوده بدنشو خمیر میندازن هنوزم ک هنوزه پشم اضافی نداره واسه بچه دومی ک دختره اینکارو نمیکنن ک زشت بشه پسر بهش چشم نداشته باشه. دومی بدبخت من بودم. سومی هم مثل من،الان بچه چهارمی پسره و شانس بد ما اینم مثل ما کردنننن! فقط بچه اول جون سالم به در برد. خواهرم رفته الان ژیلت برداشته با الکل پیشونی داداشمو ضدعفونی کرده که کوچولوئه و خوابیده بعد یه نرم کننده زده و آروم موهای اضافی رو شیو کرده داداشم ۳ سالشه حالا یکم بزرگتر،الان بهم گفت خیلی استرس داره. پیشونی بچه رو دیدم هیچی نبود ولی ژیلت چه بلایی سرش میاره؟ الان چه گوهی بخورم من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم بگم ما خیلی بخاطرش بچگی بدی داشتیم خواهر بدبخت منم گفتم نمیخواستم اینم مثل ما بشه،ابروهاش اوکیه بچه حتی سیبیل هم داره به موهای کوچیک جاهای دیگم دست نزده فقط وسط پیشونی و ابروها خیلی داست موهاش زیاد میشد منم چندباری رد به سرم درست کنم ولی بیخیالش شدم ترسیدم. حتی نمیتونم خواهرمو تنبیه کنم چون میدونم چی کشیده که اینجوری دلش به حال بچه سوخته ،اگه کسی بفهمه باید من گردن بگیرم. موهاش بلنده میتونم بدم رو پیشونیش فعلا چون جاش یکم سفید شده باید وایسم یکم همرنگ بقیه پوستش بشه تا عادی شه. هم برای خودش میترسم هم واکنش بقیه

ی اصطلاحه واسه ما رسمه مادربزرگا بچه رک لخت میکنن یچیزی درست میکنن مثل خمیر گیاهی و میندازن رو بدن ب ...

عجب😐

سلام بر آنان که ما را ندیده فهمیدند؛ نخوانده دانستند و نبوسیده دوست داشتند🙃 

ایشالا که نیاد 😭😭نکنید دیگه تروخدا

بقرآن دیگه اگه بذارم یه دست بزنه بهش. خودمم نمیکنم هیچوقت ولی واقعا ترسیدم. قشنگ گفتم برام بگه گفت صدعفونی کردم اروم و نرم کننده زدم بعد با یدونه ژیلت تمیز اروم اروم انجام دادم. میدونم اونم بخاطر چی کرده که پس فردا بچه ناراحت نباشه آخه طبیعی نبود شبیه گودزیلا شده بود دور از جونش با اینکه کوچیکم هست

ی اصطلاحه واسه ما رسمه مادربزرگا بچه رک لخت میکنن یچیزی درست میکنن مثل خمیر گیاهی و میندازن رو بدن ب ...

وای خدا اخه برای چیییییی 😕😵‍💫😵‍💫

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عجب😐

البته فقط پسرا /: پسرامون شبیه دختران،دخترا رو شبیه میمون میکنن باورت میشه مامانم میگفت وقتی حامله ات بودم زمانی که فهمیدیم دختری مامان بزرگت یچی بهم داده گفته بخور بچه زشت میشه که پسرجماعت بهش نگاه نکنن