2777
2789
عنوان

به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بقرآن دیگه اگه بذارم یه دست بزنه بهش. خودمم نمیکنم هیچوقت ولی واقعا ترسیدم. قشنگ گفتم برام بگه گفت ص ...

چقدر مهربون غصه نخورین هیچیییی نشده

مثلا کله بچه هارو با تیغ میزدن قدیما هیچیم نمیشد

اون ک ارومم زده 

بقرآن دیگه اگه بذارم یه دست بزنه بهش. خودمم نمیکنم هیچوقت ولی واقعا ترسیدم. قشنگ گفتم برام بگه گفت ص ...

این کارها چیه ؟

این همه آدم پر مو 

الان هزار تا راه هست 

خیلی‌ها بزرگ میشن کم مو میشن 

ان قدر خودخوری نکن 

مرنج و مرنجان
البته فقط پسرا /: پسرامون شبیه دختران،دخترا رو شبیه میمون میکنن باورت میشه مامانم میگفت وقتی حامله ا ...

سکوت میکنم😐😐

سلام بر آنان که ما را ندیده فهمیدند؛ نخوانده دانستند و نبوسیده دوست داشتند🙃 

الان اصلا نمی‌فهمم چی میگم کل بدنمون داره میلرزه. حالا بهش گفتم اگه موهای زائد تری در اومدن اونموقع ریدی به بچه خب. ولی خیلی نترسوندمش گفتم برو بخواب هیچی هم به کسی نگو خودم یه غلطی میکنم

این کارها چیه ؟این همه آدم پر مو الان هزار تا راه هست خیلی‌ها بزرگ میشن کم مو میشن ان قدر خودخوری نک ...

یکم اروم شدم. الان این کاری که کرده صدمه نمیزحه؟ اصلا تجربه ندارم این الان موهاش کلا در نمیاد یا بدتر در میاد؟ صدمه به پوستش نمیرسونه؟ آخه من جواب بقیه رو چی بدم 

عزیز دلم خب طبیعیه دیگه چکار میشه کرد من خودمم بچه بودم موهای دست و پاهام مشکیییی بود اما هرچقدر که بزرگ تر میشدم خودشون کم کم میریختن

البته فقط پسرا /: پسرامون شبیه دختران،دخترا رو شبیه میمون میکنن باورت میشه مامانم میگفت وقتی حامله ا ...

امیدوارم جهل از سر این ادمیزاد بره بیرون اگه میترسی دعوایی چیزی کنن و واکنششون زیاده برو پرس و جو کن یه ماده ای که رنگ تیره میده به پوست و برا بچه خطر نداشته باشه خیلی خیلی کم پخش کن رو پیشونیش این چند وقتم تا موهاش در بیاد بیشتر پیش خودت باشه موهاشم بریز رو صورتش 

و یه نصیحت بکنم خودتو نجات بده از این افکارشون !

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
یکم اروم شدم. الان این کاری که کرده صدمه نمیزحه؟ اصلا تجربه ندارم این الان موهاش کلا در نمیاد یا بدت ...

اتفاق خاصی نمیوفته بعدم از پوستش مشخصه ببین مثلا اتفاقی براش افتاده یا نه زخمی چیزی وگرنه چیزی نمیشه دوباره مو درمیاد عادی 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
یکم اروم شدم. الان این کاری که کرده صدمه نمیزحه؟ اصلا تجربه ندارم این الان موهاش کلا در نمیاد یا بدت ...

واقعا متوجه نمیشم چرا استرس دارین؟

تیغ و ژیلت هییییییییییچ تاثیری تو روند رشد مو نداره

نه کم میشه نه زیاد

فقط روزای اول ک بیرون میاد چون قبلش با تیغ قطع شده یکم زبرن بعدش عین روز اولش میشن

من ۱۵ سال موهای پاهامو با تیغ میزنم

صورتمو با تیغ میزنم هیییییییچ فرقی نکردن