2777
2789
عنوان

یه دختر پونزدهساله بنظرتون عادیه اینجوری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 36 پست
نه نرمال نیست معلومهههههه سیگار ؟ خدایی؟ فقط کسایی که میگن نرمال 😑😑

سیگار و فقط میدونم از اونجایی شروع کرد ک ضربه خورد از ینفر تو زندگیش و انگار فقط سیگار مرحمشه نمیدونم واقعا

بدنم خستس عجیب:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با واقعیتای زندگی که بیشتر روبه رو بشه میفته از سرش فلن تو فازه

نمیدونم فکر نکنم اینجوری باشه چون خیلی بیشتر از سنش میفهمه و نوجوان ها تو این سن میرن تو رابطه یاخب بالخره حسی دارن ب جنس مخالف ولی این دور هست از این فازا

سیگار و فقط میدونم از اونجایی شروع کرد ک ضربه خورد از ینفر تو زندگیش و انگار فقط سیگار مرحمشه نمیدون ...

دقبلا دختر ۱۵ ساله ار کی میتونه ضربه خورده باشه ؟ که بعد تازه فقط مرحمش سیگار باشه ؟

نمیدونم فکر نکنم اینجوری باشه چون خیلی بیشتر از سنش میفهمه و نوجوان ها تو این سن میرن تو رابطه یاخب ...

بیشتر از سنش نمیفهمه 

بیشتر و بزرگتر از سنش حرف میزنه چون میخواد نشون بده که مثل بقیه ی هم سنوسالاش نیست

کسی که بیشتر از سنش بفهمه اینم میفهمه که نباید تو سن کم بخاطر دلالیل چرت و گذرا نباید سیگار بکشه مخصوصا که دختره

یعنی چی؟

کجاش برات مفهوم نبود؟ استاندارد های تربیتی نباید با سلیقه شخصی سنجیده بشه باید با اصول روان سنجیده بشه و این چیزایی که گفتی مصداق بارز اخلال توی تربیت و شخصیته و طبیعی نیست

والد باید مسیر رو هموار کنه بچه هدفمند بشه و رسالت زندگیش رو از ۱۴ سالگی پیدا کنه و استارتش رو بزنه  اینکه بچه دنبال هدفش باشه آپشن محسوب نمیشه ، بلکه باید باشه  

از طرفی بچه هم باید کنترل گر درونی خوبی داشته باشه بلد باشه احساسات خودش رو مدیریت کنه ، شناسایی احساس داشته باشه و مدیریت فردیش خوب باشه عزت نفسش بالا باشه برای تخلیه روان یا تجربه نره سمت دود 

تو بگو یه نخ سیگار 

وارد روابط غیر معنادار هم که شده اونم توی سن کم 

دیگه میخواد چی کار کنه ؟ 

اینکه توی خودش باشه سلیقه موسیقیایی ش فلان باشه تم شخصیتیشه همین این مدلی حال می‌کنه اصلا معنی خاصی نداره 

ولی بقیه مواردی که گفتی به هیچ وجه طبیعی نیست اگر خدای نکرده بچه من به این وضع بیفته حتما ریشه یابی میکنم که چی باعث شده به این وضع مفتضح بیفته 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

نمیدونم فکر نکنم اینجوری باشه چون خیلی بیشتر از سنش میفهمه و نوجوان ها تو این سن میرن تو رابطه یاخب ...

من ۱۵ سالم بود از پسر جماعت متنفر بودم یجوری گارد میگرفتم حرف پسر میشد 

ولی خب گذشت🫤

بیشتر از سنش نمیفهمه بیشتر و بزرگتر از سنش حرف میزنه چون میخواد نشون بده که مثل بقیه ی هم سنوسالاش ن ...

نمیدونم شاید درست میگی 

خودش قصد ترک کردن سیگارو داره... فقط تاپیک زدم اینجا بدونم نظر بقیه چیه چون دوست دارم کمکش کنم 

حتما و حتما سیگار رو کنار بزاره و مراقب روابطش با پسرا باشه 

ی حد و مرزی تعیین کنه  چون چند سال بعد اسم این پسره هم یادش نمیاد اجازه نده کارایی بکنه که بعدا بگه چرا این کارو کردم ؟! و خجالت بکشه 

غیر عادیه و نرمال نیست

بحث‌متعارف بودن یا شایع بودن در جامعه نیست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄