2777
2789

یه دختر ۱۵  ساله که همش تو خودشه و زیاد صحبت نمیکنه با کسی سبک موسیقی که گوش میده سنتیه شجریان و... و رفیق صمیمیش پسره و ۲ ساله باهم دوستن

سیگار هم میکشه ولی خیلی کم

وقتی ازش پرسیدیم چرا دوستای جدید و کسایی ک همسن خودتن پیدا نمیکنی فقط گفته از همسن و سالام متنفرم

(و البته برای ایندش هم تلاش میکنه ولی ب هیچکسی نمیگه ک قراره چیکار کنه و...)

و عاقلانه صحبت میکنه بعضن 

عادیه این؟

بدنم خستس عجیب:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که نه 😐اینطور که به نظر می رسه استاندارد های تربیتی‌ صرفا نزول پیدا نکردن ، بلکه  سقوط کردن این کجاش طبیعیه ؟ 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

ولی ب مرور سیگاری میشه اگه ادامه بده

و رفاقت با پسر هم موندگار نیست از رو تجربه میگم

یا ی حسی بوجود میاد گند میزنه تو دوستی

یا اینکه پسره رل میزنه ی دختر دیگ اینکارو میکنه

من تجربشو داشتم تجربه هردوشو

ازمن میشنوی نکن این کارارو

درکل نوجوونا تواین سن خیلی تو فازن خوشونو افسرده میگیرن انگار خیلی گنگن

دنبال خود نمایی نیست که مثلا بگی تیپش اینجوریه یا مثلا رفیق و اینا داره ک جلو اونا سیگار بکشه همش تو تنهایی خودشه و در عین حال هدف هم داره و خیلی تلاش میکنه ولی کسی نمیدونه هدفش چیه

بدنم خستس عجیب:)
دنبال خود نمایی نیست که مثلا بگی تیپش اینجوریه یا مثلا رفیق و اینا داره ک جلو اونا سیگار بکشه همش تو ...

پس خیلی درونگراس

اسمم"فاطمه "هی نپرسین بلوچی ؟... بلوچ نیستم😬                  *موهَمساده امام رِضایُم*