2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 77 پست
اخه یعنی چی ب ی ورم بچه بیاری یا نه. این کلمات زشت چیه بکارمیبره. مگه نمیگن ارزومون اینه پسرمون زن ب ...

من انتخاب مادرشوهرم نبودم بخاطر همون اینجوری با زندگی من بازی کرد

متاسفانه همسرم پدر خوبی برای بچه ام نیست چهل روز بی دلیل منو بچه امو خونه پدرم گذاشت و رفت اگه پدر خ ...

قبل اینکه شوهرت اگاه کنی مامور خبر کن صورت جلسه کن که خونه پدرتی نه نفقه تو داده نه بچه،مهریه تو بزار اجرا تا داراییش رو نزنه به نام کسی بعدا شوهرتوخبردارش کن

ولی حیفه زندگیه تلاش کن درستش کنی اگه همسرت خوبه و میشه عوض کرد بخاطر مادرشوهرت طلاق نگیر

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی خواهر با دخالتاشون چیکار کنم افسار شوهر من دست مادرشه متاسفانه

همه همینن ، یه روز به خودشون میان ، شوهرا ، نه از تبریک نه پول نه احترام همه چی شون مال خودشون ، اینقدر به شوهرت برس و مهربونی کن و بده .. تا غلامت بشه، کار یک ماه دو ماه هم نیست ، چند سال طول میکشه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
دقیقا توی آخر ماه های بارداریم بودم خواهر شوهرم به دروغ گفته بود به خانمت خیلی زنگ میزنم جواب نمیده ...

وااای چقدر عوضیه خواهرشوهرت... چرا مردها این دروغ ها رو باور میکنن؟ ؟ خدا لعنتشون کنه .... ولی عزیزم سعی کن استرس نداشته باشی، من خیلی تمرین میکنم خود دار باشم چون نگران جنینم هستم، دلم میخواد بعدها مثل مادرشوهرم عوضی حسود نباشم به پسرم، سم تزریق کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میخوای طلاق بگیری که مادر شوهرتو خوشحال کنی؟ تو چقدر خوبی.که واسه خوشحالی اون عفریته میخوای زندگی خو ...

دیگه دنبال آرامش خودمو بچه امم خیلی برای نگه داشتن زندگیم جنگیدم خسته شدم گلم 

آره متاسفانه ما زنها به عنوان مادر می تونیم موجوداتی تربیت کنیم که تا ابد به ما بسته باشند‌ به ما حس ...

خیلی درست تشخیص دادی با اینکه منو ندیدی .. اره متاسفانه، خواهر برادرهاشم میدونن شوهرم وابسته اس ولی طرف من نیستن... مخصوصا مادرش ترس از دست دادن همسر منو داره ...شوهر من براش پسر خیلی خوبی بوده، کارنامه خوبی پیش مادرش داره ... حرفتو کاملا قبول دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چقدر شرایطتت شبیه منه ... من الان ماه شش بارداری هستم، روزی که رفتیم به خانواده هامون بگیم، یه ج ...

دوبین ندارین اطراف خونتون که در ورودی شما رو بگیره. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
هعی خواهر با دخالتاشون چیکار کنم افسار شوهر من دست مادرشه متاسفانه

از مشاور کمک بگیر انقدر جواب میده اگه نمیتونی بری تلفنی وقت بگیر صحبت کن بازم اگه نمیتونی مقاله هایی پیدا کن نزدیک موضوع زندگیت سعی کن اگه نشد بعد طلاق بگیر که دلت نسوزه بعدا چرا طلاق گرفتم بخاطر بچه ات تلاش کن نه با دعوا کردن با سیاست عمل کن

مادر شوهر من نیومد بچه منو ببینه تا شوهرم واسش یه سرویس طلا خرید بعد اومد سال ۸۹ واسش هفتاد گرم طلا خرید.و یه جفت النگوی نوزادی هم خریده بود داده بود بش تا واسه دخترم بیاره.ابرومون جلو فامیل من نره.اخه من خونه بابام بودم واسه زایمانم.و بیشتر فامیلامون طلا اوردن.بابام واسه دخترم شش تا النگو خرید.با پول خودش اونوقت اون عفریته هفتاد گرم طلا گیرش کرد تا اومد نوه خودشو ببینه.بعدم جلوی فامیلامون به من گفت میدونی که بچه متعلق به خانواده پدریشه و اونا هر وقت بخوان میتونن بچه رو از مادرش بگیرن.عمم هم گفت مگه اینجا عربستانه؟؟ آخه مادر شوهرم عرب خوزستانه.همه اینا جمع شد تو دلم دیگه محل سگ بش نمیدم