2777
2789
عنوان

بلاگرا با دویست ویو هستم

96 بازدید | 9 پست

اولش آنقدر خرج کردم رفتم کراتین یاد گرفتم پیج زدم اصلا دریغ از یه مشتری الیته من بچم هم ۳ سالشه و نمیتونم برم توی ارایشگاه بشینم یا فعالیت بیرون زیاد داشته باشم واسه همین پیجمو بستم دیدم حالا ک‌بچه دارم پس بهتره یه سرگرمی داخل خونه داشته باشم  الان ۳ روزه پیج روزمرگی‌زدم عکس خودم و بچم و شوهرم فیلم میزارم ولی الان آخرین پستم که ۳ ساعت پیش گذاشتم ۲۵۰ تا ویو خورده بدون هیچ لایکی‌

کلا داره تو ذوقم‌میخوره

چقدر عجولی

اگر کامنتم به دردت خورد یا هر چی لطفن برام دعا کن ممنون.هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرت چقدر زمان نیبره باید فالور بخرم ؟

نه فقط باید ایده پرداز باشی

کاری بکنی که یکی از فیلم هات بره اکسپلور

اگر کامنتم به دردت خورد یا هر چی لطفن برام دعا کن ممنون.هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

بنظرت چقدر زمان نیبره باید فالور بخرم ؟

ن اصلا اینکارو‌نکنی.چون‌اولت هست باعث میشه پستات اصلا اکسپلور‌نره‌و‌ویو‌ نگیری.‌منم بلاگر‌میکنم ولی نه‌روزمرگی. با یه‌پستم 3میلیون‌ویو‌خورد‌با اون رشد کردم

ن اصلا اینکارو‌نکنی.چون‌اولت هست باعث میشه پستات اصلا اکسپلور‌نره‌و‌ویو‌ نگیری.‌منم بلاگر‌میکنم ولی ...

الان من ۲۰۰ تا فالور خریدم بنظرت دیگه پیجم بالا نمیره