2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 77 پست
عزیزم حرفت درسته، شوهر من از الان میگه من نمیخوام بچه داری کنم و مطمئنم بعد زایمانم باز میره خونه ما ...

بچه دنیا بیاد شوهرت دل نمیکنه ازش مخصوصا که بچه خندیدن یاد بگیره البته توهم بچه داری یاد بگیر که هی گریه نکنه شب تا صبح بخاطر دل درد و..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه دنبال آرامش خودمو بچه امم خیلی برای نگه داشتن زندگیم جنگیدم خسته شدم گلم

مادر شوهر من نیومد بچه منو ببینه تا شوهرم واسش یه سرویس طلا خرید بعد اومد سال ۸۹ واسش هفتاد گرم طلا خرید.و یه جفت النگوی نوزادی هم خریده بود داده بود بش تا واسه دخترم بیاره.ابرومون جلو فامیل من نره.اخه من خونه بابام بودم واسه زایمانم.و بیشتر فامیلامون طلا اوردن.بابام واسه دخترم شش تا النگو خرید.با پول خودش اونوقت اون عفریته هفتاد گرم طلا گیرش کرد تا اومد نوه خودشو ببینه.بعدم جلوی فامیلامون به من گفت میدونی که بچه متعلق به خانواده پدریشه و اونا هر وقت بخوان میتونن بچه رو از مادرش بگیرن.عمم هم گفت مگه اینجا عربستانه؟؟ آخه مادر شوهرم عرب خوزستانه.همه اینا جمع شد تو دلم دیگه محل سگ بش

دیگه دنبال آرامش خودمو بچه امم خیلی برای نگه داشتن زندگیم جنگیدم خسته شدم گلم

منم مثل تو بودم اون پاسخ طولانیه رو بخون واست فرستادم.منم انتخاب مادر شوهرم نبودم.به کتفم که اون منو نخواست.بهش گفتم من طلاق میگیرم اما وقتی که تو مردی.چون میخوام ارزوی بدبختی منو به گور ببری.اما بعد مردن تو خودم رو هم ازاد میکنم

فقط برام جای سواله که چرا با همچین آدمی ازدواج کردی

خوب اولش اینجوری خودشو نشون نداد خودشو هلاک میکرد بعد که عقد کردیم فوری رفتیم سرخونه زندگیمون من شاغل بودم همه چی داشتم انگار کلا یک ادم دیگه شد توحرفهاش میگفت با عابر بانکم ازدواج کرده پنج سال بعد جدا شدم حق طلاق داشتم اذیت نشده یک هفته نشد نهایت چهار روز اصلا نفهمید طلاق گرفتم خونه نیومده بود زنگ زد گفتم من نسبتی ندارم مزاحمت ایجاد نکن گفتی چی؟گفتم طلاق گرفتم زنگ نزن چون حکم داشتم تو محل زندگیم نیاد نتونست بیاد چون خونه من داشتم مال خودم بود اساس هم مال وخودم بود 

دوبین ندارین اطراف خونتون که در ورودی شما رو بگیره.

نه متاسفانه... من دروغ نگفتم ولی کسی حرفم رو باور نمیکنه... تکها شاهدم پدرمه که اون روز رفته بودم خونه و  بابام تنها بود خونه منتظر بود مادرم از بازار بیاد... ولی شوهر من ارزش نداره از پدرم بعنوان شاهد استفاده کنم، بابام خیلی خوبه... نمیخوام باعث غصه و دلنگرانیش بشم.. مردها لیاقت ندارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فرهنگی ام، تو مدرسه بچه های طلاق رو میبینم دلم کباب میشه.  بچه ها خیلی آسیب میبینن.  قطعا اختلاف شما و خانواده شوهر از قبل تر شروع شده بوده.  چرا بچه آوردین؟ که ۶ ماهگیش طلاق بگیرین

بچه دنیا بیاد شوهرت دل نمیکنه ازش مخصوصا که بچه خندیدن یاد بگیره البته توهم بچه داری یاد بگیر که هی ...

آره 😂😂 چشم ... حرفت کاملا درسته سعی خودمو میکنم.. البته مسئولیت پذیر هستم الانم که دیگه ۳۷ سالمه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبل اینکه شوهرت اگاه کنی مامور خبر کن صورت جلسه کن که خونه پدرتی نه نفقه تو داده نه بچه،مهریه تو بزا ...

نه اینجوری نمیشه دادگاه میگه اگه شوهرت بیرونت کرد جلو درخونه وایستا زنگ بزن پلیس صورت جلسه کنه همسرش امضا کنه راه نمیده اگه همسر امضا نکرد همسایه ها...اونجور شما گفتی شوهرش میگه خودش رفته تازه طلبکار میشع تمکینم نکرده و...نفقه بهش تعلق نمیگیره

منم مثل تو بودم اون پاسخ طولانیه رو بخون واست فرستادم.منم انتخاب مادر شوهرم نبودم.به کتفم که اون منو ...

هنوزم باورم نمیشه مادرهایی که آرزوی طلاق عروسشون و در نتیجه آسیب پسرشون رو دارن.  آخه مگه میشه؟ مادر باشی و دلت بخواد پسرت زنشو طلاق بده زندگیش به هم بریزه

خوب اولش اینجوری خودشو نشون نداد خودشو هلاک میکرد بعد که عقد کردیم فوری رفتیم سرخونه زندگیمون من شاغ ...

اووه چه خفن. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
آره 😂😂 چشم ... حرفت کاملا درسته سعی خودمو میکنم.. البته مسئولیت پذیر هستم الانم که دیگه ۳۷ سالمه

قربون مهربونیت اره سعی کن اگه نشد با سر بالا با افتخار بگو تلاشم کردم نشد اینجوری بچه ات افتخار میکنه بزرگ بشه دخترمن یک سال پیش به باباش گفت هرچقدرمامانم به پام نشسته ازدواج نکرده توهم حق نداری ازدواج کنی من دوازده سال جدا شدم اونم ازدواج نکرده سرش گرمه زن های شوهرداره تفلکی🤣🤣مواظب زن های مردمه که شوهرشون نیست غصه نخورن تنهایی نترسن🤣🤣

نه متاسفانه... من دروغ نگفتم ولی کسی حرفم رو باور نمیکنه... تکها شاهدم پدرمه که اون روز رفته بودم خو ...

درکتون میکنم  ببخشید اگه باعث ناراحتیتون شدم. ازین بابت پرسیدم که مشکل مشابهش رو داشتم. و با بحث دوربین و پرینت حلش کردم. .البته خوشبختانه همسرم حرف کنو باور میکرد ولی م .ش.دست بردارنبود ومدام. تکرار میکرد  منم ب همسرم گفتم بهشون بگو که. دوربین ها فیلم و میگیرن و پرینتم هست  لطف کنن دیگه ازین حرفا نزنن  چون دفعه بعد دعوتشون میکنم خونه پرینت و فیلم دوربینا رو جلو همه پخش میکنم  تا صحت ماجرا مشخص بشه. و بعداز اون دیگه حرفی نزدن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
هنوزم باورم نمیشه مادرهایی که آرزوی طلاق عروسشون و در نتیجه آسیب پسرشون رو دارن. آخه مگه میشه؟ مادر ...

اون مادرشوهرا خودشون سختی کشیدن با مادرشوهر دارن عقده خالی میکنن اگه ادم بودن باید یادشون میومد بفهمن چقدر بده اینکار بخدا مامان من اگه عروسش دروغی بگه پسرت اذیت کرد انقدر پسرشو سرزنش میکنه الانم بالا خونه مامانم داداشم با زنشه تا حالا بحث نکردن

هنوزم باورم نمیشه مادرهایی که آرزوی طلاق عروسشون و در نتیجه آسیب پسرشون رو دارن. آخه مگه میشه؟ مادر ...

عزیزم بمون و واسه زندگیت بجنگ.میدون رو خالی نکن.من که پشیمون نیستم.زندگیمو با سختی تو شهر غریب ساختم حالا که اماده شد بذارم برم و تحویل یکی دیگه بدم.یه فرصت دیگه به خودت بده.هر مردی نقطه ضعفی داره رگ خوابی داره.واسه جدایی هیچ وقت دیر نیست.اما اگر بری دیگه راه برگشتی نیست.بازم خودت می دونی.من ارشد روانشناسی بالینی دارم.از روی سوادم اینو میگم.یه فرصت دیگه به خودت و همسرت بده