2777
2789
عنوان

عروس عمویم خیلی چِرته

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 33 پست
کجا گفتن عروس ی خانواده نقش کلفت و ظرف شور خانواده شوهر رو داره؟؟؟والا برای ما ی بارم عروس نشستمنم ه ...

اره دقیقا مثل این میمونه پدر زن با اقوام خودش بخاد دور همی بزاره،بعد اقوامش برا خونواده خودش وسایل خوراکی بخره بیاره،بعد بگن داماده باید میخریده،خب اون بنده خدا یه نفره به اون چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اصلا کاری بهشون نداریم زن عموم ازش گله میکرد به مامانم مامانمم رکه بهش گفت اگر کاری نداری بیا ظرف بشور شایدم از نظر اون واقعا مشکلی پیش اومده من نظر خودمو گفتم  

منم خودم بچه دارم میدونم چه جوریه ولی اینکه بره بچه رو بیدار کنه زیادی نیست ؟ البته حق با شماست به من ربطی نداره و من فقط دارم نظرمو میگم 

به عروس چه ربطی داره،فامیلای خودشون اومدن خوردن رفتن

خب عروس هم که ننشسته دهنشون رو نگاه کنه اونم خورده😐 مادر اسی که میشه زن عموی اونا و سن و سالی ازش گذشته و مهمون هم بوده زشت بوده که ظرف بشوره. هر چند خواهرشوهره باید میرفته ظرف بشوره و خواهرسوهره در اولویت ظرف شستن بوده ولی کار عروسه هم زشت بوده

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
کجا گفتن عروس ی خانواده نقش کلفت و ظرف شور خانواده شوهر رو داره؟؟؟والا برای ما ی بارم عروس نشستمنم ه ...

قبول دارم خواهرشوهره در اولویت بوده برای ظرف شستن ولی مادر اسی که میشه زن عموی اونا هم مهمون دورتری بوده هم سن و سالی ازش گذشته. کار عروس هم زشت بوده که اینو لحاظ نکرده

بازم میگم شاید من اشتباه کردم

این سوال رو کلی میپرسم وقتی میری خونه مادر شوهر نباید همش آدم کار کنه درسته و همه ی حرف هایی که زدید هم به جاست ولی هی نباید اسرار کرد و کاری نداره

آخه هی هم میگفت تا میرفتیم تو آشپزخانه میگفت 

خب عروس هم که ننشسته دهنشون رو نگاه کنه اونم خورده😐 مادر اسی که میشه زن عموی اونا و سن و سالی ازش گ ...

زن عموهه شوهر و بچه هاش بودن مهمونی بخاطر اونا بوده

عروس یه نفره مهمونی هم خونواده اون نبودن ک بخاد ظرف بشوره بخاطر هرکس بوده خودشونم بشورن

هنوز مادر نشدی بفهمی اون فقط همون تایم استراحتش بوده بعد از مدتهاخیلی زشت و بی درکی بوده رفتارهاتون، ...

آره بخدا من هرجا ک برم میگن بشین خسته ای خودت 

یا میگن حواست ب بچت باشه نمیخاد کمک کنی

بازم میگم شاید من اشتباه کردماین سوال رو کلی میپرسم وقتی میری خونه مادر شوهر نباید همش آدم کار کنه د ...

من جای مامانت بودم همون موقع که گفت آشپزخونه شلوغه می اومدم بیرون می نشستم تا جا باز بشه برای عروس خانوم