2777
2789
عنوان

عروس عمویم خیلی چِرته

776 بازدید | 33 پست

سلام خونه عموم رفته بودیم شام بعد عروسشم بود درسته بچه شیر خاره داشت ولی همش برای اینکه بهش کار نگیم بچه خواب بود ولی با این حال هی میرفت هی نازش میکرد بیدارش میکرد 😑

بعدم که داشتیم ظرف میشستیم  گفت بیا کمک .

مادر منم انقدر رک هست که یک دفعه گفت خب بیا ظرف بشور اونم با اینکه تو آشپز خانه به اون بزرگی فقط دونفر بودند گفت شلوغه جا نیست بیام😒😅

خب دوست نداشته شما چکار داشتی

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما و مادرتون نباید دخالت می کردین مادرشوهر و خواهرشوهرش به اندازه کافی حضور پررنگ دارن خدایا توبه نوبت شما هم میشه  

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
وای چه پررو بوده😅😅 فکرشو بکن زن برادر عموت که مهمونه و سن ک سالی ازش گذشته ظرف بشوره ولی عروس اون ...

با یک برخورد ادمها رو قضاوت نکنین شاید واقعا اونشب سختش بوده شرایطشو نداشته

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
وای چه پررو بوده😅😅 فکرشو بکن زن برادر عموت که مهمونه و سن ک سالی ازش گذشته ظرف بشوره ولی عروس اون ...

کجا گفتن عروس ی خانواده نقش کلفت و ظرف شور خانواده شوهر رو داره؟؟؟

والا برای ما ی بارم عروس نشست

منم هر وقت بخوام بشورم مادرشوهر خواهر شوهر ی سری برادرشوهرم اومد کمک

من اگه کسی به عروسم دستور بده باهاش برخورد میکنم 

هرکسی مسئول کار خودشه عروس عمو چه ربطی به شما ومادرتون داره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔