ببین این پسره تو رفتار دخترا حساس جلف پسند نیست ولی یکم شلوغه بگیر هم نیس خیلیم پولی تو بساط نداره
آها ،مرسی
بنظرت چطوری مخشو بزنم چه رفتاری کنم ؟
تو چکار کردی مخ ممدو زدی 🤦🏻♀️😂
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
زمانی نمیشه برای چیزی تعیین کرد همه ما انسانیم بعضی هامون خدا دادی انرژی بالاتری داریم برای درک حقای ...
ببین ما هر روز با اعمالمون در حال تغییر سرنوشتیم پس کسی نمیتونه تایم مشخص کنه دقیق یه سال بعد جالب بود میگفت اجنه با من در ارتباطه😂🤣اجنه ای که نمیفهمه من دارم سوال دروغ ازت میپرسم عوضش کنی بهتره
من خودم بودم همیشه میگه عاشق قلب پاکت شدم صاف مث آینه میگه تو یکی از بهشتیایی ک خدا انداختت پایین🤣خ ...
اووو چه رمانتیک ،پایدار باشید 😍
مرسیییی، بد نبود تقریبا درسته ✨