2777
2789
شاید تو تقدیرت نیس نمیدونم برو جلو ببین چند مردحلاج

چی ؟؟

ینی چی ؟؟

سوال من یچیز دیگه بودا 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون کسی که ظهر داشت باهات حرف میزد تو تاپیک من توام حس کردی داره چرت و پرت میکه یا نه؟

والا ماه تولدمو ک اشتباه گفت مال تورو چی ؟

یه جوری مطمئن حرف میزد انگار از اینده اومده ،زد تو ذوقم 😕⁦😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
بیشتر ببینید
والا ماه تولدمو ک اشتباه گفت مال تورو چی ؟یه جوری مطمئن حرف میزد انگار از اینده اومده ،زد تو ذوقم 😕 ...

حس سوم نمیتونه دقیق صبت کنه اصلا نباید دقیق صبت کنه ولی هشتاد درصد نزدیک واقعیته 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

والا ماه تولدمو ک اشتباه گفت مال تورو چی ؟یه جوری مطمئن حرف میزد انگار از اینده اومده ،زد تو ذوقم 😕 ...

والا هر چییییی به من گفت غلط بود از ماه تولد بگیر تا چیزای دیگه بگو خب تو باید بفهمی من چیو دارم الکی بهت میگم وقتی حس ششم داری😂حتی اونم نفهمید!من حس میکنم توهمات خودش بود

خو دوباره بگو

گفتم مهران چی فکر می‌کنه راجبم و چطوری مخشو بزنم ⁦🤦🏻‍♀️⁩🌱

بیشتر ببینید

اون فا..لبین و رمالشم نمیتونه انقدر مطمین حرف بزنه میگفت بهم القا میشه که درسته😂خب بگو القا میشه چرا نفهمیدی من ماه تولدم چیه😂

حس سوم نمیتونه دقیق صبت کنه اصلا نباید دقیق صبت کنه ولی هشتاد درصد نزدیک واقعیته

آخه این کلا برعکس جواب میداد بعد تاکیید هم داشت رو حرفاش 

بیشتر ببینید

دروغ محض

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اون فا..لبین و رمالشم نمیتونه انقدر مطمین حرف بزنه میگفت بهم القا میشه که درسته😂خب بگو القا میشه چر ...

اره والا ،هیچکس مطمئن نیست ،چون خدا فقط می‌دونه و سرنوشت دست اونه از حس ششم قوییییی بگیر تا فاالگیر و ..

ولی این کلا برعکس بود فقط ذوق مارو کور کرد ⁦ملتم مسخره کرده بود،برا همسن وایبی ک ازش گرفتم ماه تولدمو پرسیدم🤦🏻‍♀️⁩😂

بیشتر ببینید

ببین این پسره تو رفتار دخترا حساس جلف پسند نیست ولی یکم شلوغه بگیر هم نیس خیلیم پولی تو بساط نداره 

اون فا..لبین و رمالشم نمیتونه انقدر مطمین حرف بزنه میگفت بهم القا میشه که درسته😂خب بگو القا میشه چر ...

جالبیش این بود می‌گفت با اجنه در ارتباطم 😂😂

بیشتر ببینید

نه بابا دقیق نمیکفت مثلا میگفت سه سال دیگه

خود خداهم ایندرو تغییر میده بعد این با تاکید

بعد کسی که اینکارس انقدر تاکید نمیکنه