2777
2789
ببین این پسره تو رفتار دخترا حساس جلف پسند نیست ولی یکم شلوغه بگیر هم نیس خیلیم پولی تو بساط نداره

آها ،مرسی 

بنظرت چطوری مخشو بزنم چه رفتاری کنم ؟

تو چکار کردی مخ ممدو زدی ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا دقیق نمیکفت مثلا میگفت سه سال دیگهخود خداهم ایندرو تغییر میده بعد این با تاکیدبعد کسی که این ...

زمانی نمیشه برای چیزی تعیین کرد همه ما انسانیم بعضی هامون خدا دادی انرژی بالاتری داریم برای درک حقایق و بس 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اره والا ،هیچکس مطمئن نیست ،چون خدا فقط می‌دونه و سرنوشت دست اونه از حس ششم قوییییی بگیر تا فاالگیر ...

گفتم جنسیت بچم چیه گفت دختر!

من اصلا حامله نیستم😂

بعد به من گفت سه سال دیگه تمامممم حس ششمیا به من گفتن تا اخر امسال میشه بعد دقیق سه سال😂🤣

من مسخرش کردم دیگه😂اجنه هاش دروغگوان😂

این اجنه ها بدرد سبزی پاک کردن میخورن 😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
زمانی نمیشه برای چیزی تعیین کرد همه ما انسانیم بعضی هامون خدا دادی انرژی بالاتری داریم برای درک حقای ...

ببین ما هر روز با اعمالمون در حال تغییر سرنوشتیم پس کسی نمیتونه تایم مشخص کنه دقیق یه سال بعد جالب بود میگفت اجنه با من در ارتباطه😂🤣اجنه ای که نمیفهمه من دارم سوال دروغ ازت میپرسم عوضش کنی بهتره

آها ،مرسی بنظرت چطوری مخشو بزنم چه رفتاری کنم ؟تو چکار کردی مخ ممدو زدی ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

من خودم بودم همیشه میگه عاشق قلب پاکت شدم صاف مث آینه میگه تو یکی از بهشتیایی ک خدا انداختت پایین🤣

خودت باش هرکی بخاد برات میجنگه این پسره شل یکم حس میکنم ادمت نیس ، تا اینجاشو چجور گفتم نزدیکب واقعیت؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

به نظرت صابر زارع قصدش سو استفادس؟کلا حسش چیه؟

پسربدی نیس  کاریه میشه کیس ازدواج باشه البته یکم شیطون 

ببین ما هر روز با اعمالمون در حال تغییر سرنوشتیم پس کسی نمیتونه تایم مشخص کنه دقیق یه سال بعد جالب ب ...

اصلا بحث اجنه و موکل ی صحبت دیگس ،حس سوم اسمش روش ،حتی چشم سوم هم ی موضوع دیگس، وارد این مباحث نشو زندگیت سخت میشه

من خودم بودم همیشه میگه عاشق قلب پاکت شدم صاف مث آینه میگه تو یکی از بهشتیایی ک خدا انداختت پایین🤣خ ...

اووو چه رمانتیک ،پایدار باشید 😍

مرسیییی، بد نبود تقریبا درسته ✨

تو به نظرت من به زودی به خواستم میرسم؟

اره ب زودی ،بالای ۱۲ماه