2777
2789
عنوان

اول مهر و پول دادن برای مشق نوشتن بچه ها🤧🤧😮‍💨😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 49 پست
واقعا فکرمیکنی نمیشه همه چیز همه کس با پول خرید؟!

قطعا یه سری چیزارو نمیشه!!!

شما فکر میکنی میشه؟ ای بابا بخوام مثال بزنم تا صب باید تایپ کنم...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
من‌جاتون بودم کلاس فوتبالش تعطیل میکردم

اضافه وزن داره 

کشتی و کاراته و فوتبال گذاشتم الان کشتی و کاراته رو نمیره میگه حال ندارم ولی فوتبال رو می‌ره اگه اونم کنسل کنم دیگه میشه ۱۰۰ کیلو 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا پس پسر نداری من دخترم بدون دعوا همه تکالیف تمیز و مرتب ولی پسرم هر روز جنگ و دعوا وقتی هم می ...

برعکس پسر من امسال میره هفتم استرس درس خوندن و خوش خط نوشتنش منو اذیت می کنه ولی دخترم امسال میره اول یک تنبل درجه یک براش کیف خریدیم تا خونه نمیاره میگه تو دستت بگیر یعنی از سر ذوق هم ننداخت پشتش تا خونه بباره

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
قطعا یه سری چیزارو نمیشه!!!شما فکر میکنی میشه؟ ای بابا بخوام مثال بزنم تا صب باید تایپ کنم...

چیز نشد نداریم یک فیلم امریکایی معروفیم بود طرف وایه زنش میمرد درنهایت به پول خیلی خیلی زیاد فروختش

ای بابا پس پسر نداری من دخترم بدون دعوا همه تکالیف تمیز و مرتب ولی پسرم هر روز جنگ و دعوا وقتی هم می ...

عزیزم خودم دانشجوام و یه رشته مهندسی میخونم که ۹۰ درصد همکلاسی های من پسرن 

کلی ام پسر خاله پسر عمو پسر عمه دارم 

تو هیچکدوم باج گیری رواج نداشته اسی نکن این کارو 

دو روز دیگه ازت یه چیزایی میخاد که خودتم نمیتونی از پسش بربیای 

تربیت درست دختر پسر نداره 

تربیت بد می‌تونه دختر بچه رو از صد تا پسر قلدر بدتر کنه 

تربیت درست از یه پسر بچه یه آدم منظم و با اخلاق و موجه بسازه

همه چیز به تربیت بستگی داره باج دادن از همین الان شروع میشه

حالا خود دانی اسی

خودم عزیزم معلمم الان معلما حق بیرون کردن ندارن چون بچه ها و اولیا پر رو شدن معلم میگه به درک که درس ...

پدرسه پسر من که اخراج موقت ک بیرون انداختن بود شما رو نمیدونم

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
اسی دقیقا خودش میدونه و معلمش

اره عزیزم منم معلمم ولی از بس اداره به اولیا و بچه ها رو داده و پرو روشون کرده  دیگه مثل زمان قدیم نیست حرف نزده پا میشن میرن اداره که اره معلم به بچه ما توپید یا از کلاس بیرونش کرد روحیه بچه ما خراب شد از درس زده شد و... نتیجه شده این که معلم میگه به درک نوشت که چه بهتر ننوشت فدای سرم 

زمان قدیم که معلم جبروت داشت آمار نمرات و میانگین نمرات این جور افتضاح نبود 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
اضافه وزن داره کشتی و کاراته و فوتبال گذاشتم الان کشتی و کاراته رو نمیره میگه حال ندارم ولی فوتبال ر ...

کلاس فوتبال تغییر بدین 

رژیم مناسب براش بگیرید 

اینا دوست مناسب نیستن 

پسر شما تازه ششمه یعنی چی حال ندارم 

تا این حد که باید به حرفتون گوش بده 

عزیزم خودم دانشجوام و یه رشته مهندسی میخونم که ۹۰ درصد همکلاسی های من پسرن کلی ام پسر خاله پسر عمو پ ...

نه نمیدم ولی برام جالب بود که پول میگرفتن 

من خودم شیفت کارم با پسرم مخالفم یعنی وقتی اون هست من خونه نیستم یا به عکس برای همین میام خونه مخصوصا شیفت عصر باید شام بپزم و باهاش سر و کله بزنم روانم نابود میشه

اره عزیزم منم معلمم ولی از بس اداره به اولیا و بچه ها رو داده و پرو روشون کرده دیگه مثل زمان قدیم ن ...

همین الان والا ما از استادامون جرأت نداریم تمرین انجام ندیم بخاطر این که آخر ترم خودمون ضرر می کنیم  باید ببینی پسرای کلاس چطوری منظم انجام میدن تند تند برای استاد می‌فرستن 

از نمره دادن الکی هم خبری نیست با تمام توان باید تلاش کنیم برای نمره

همین الان والا ما از استادامون جرأت نداریم تمرین انجام ندیم بخاطر این که آخر ترم خودمون ضرر می کنیم ...

دیگه کسی که رسیده دانشگاه یعنی درس خون بوده 

ولی منم باید باهاش سر و کله بزنم چون یکی دو سال دیگه قدرت دارم یکم بزرگ تر بشه قطعا تو روم میایسته و کتاب پاره می‌کنه 

نه نمیدم ولی برام جالب بود که پول میگرفتن من خودم شیفت کارم با پسرم مخالفم یعنی وقتی اون هست من خونه ...

اشتباه نکن از پسرت فرار نکن بیشتر بهش نزدیک تر شود اما در عین حال جذبه خودتو حفظ کن 

الان تو جامعه خیلی کارهای غلط جا افتاده که انقد زیاد شده بقیه فکر میکنن کار درستیه مثل همین باج دادن به بچه برای درس خوندن کن عواقب وحشتناکی داره 

از مشاور تربیتی کمک بگیرید برای انجام وظایفش

دیگه کسی که رسیده دانشگاه یعنی درس خون بوده ولی منم باید باهاش سر و کله بزنم چون یکی دو سال دیگه قدر ...

از الان از مشاور تربیتی کمک بگیر 

روانشناس های تربیتی خیلی خوبی میتونی پیدا کنی

به خدا خودم هنگ کردم ولی وقتی فکر کردم دیدم بهتر از جنگ اعصاب هر روزه است ولی پسرم رو میشناسم می‌دون ...

شرطیش نکن

بگو تو درس نخون یه کاری میکنم که ده هزار به من بدی که کاریت نداشته باشم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.