2777
2789

سلام شب بخیرر

اقاااا من برا اولین بار تو عمرم اومدم املت درست کنم تا مامانم اینا برسن. همه چیش خوبه عااا فقط مشکلش اینه ماهیتابه اش سوخته رسما یعنی حواسم پرت شد😑😂

تا مامانم نیومده بگین ماهیتابه رو چه شکلی نابود کنم وگرنه مامانم بیاد فردا خاکسپاریمه😂💔

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منو ببخش  اسی ولی بیاین تاپیک دومیم توروخدا  به کمکتون نیاز دارم باردارم😭😭

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط سطل اشغال توخیابون میتونه بهت کمک کنه.وگرنه هرجای دیگه بزاری مامانت پیدامیکنه.خودم تجربه داشتم.� ...

نو خریدهههه بوددد😑😂

نمیشه شست؟ 

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
وای دختر😂😂😂😂

🥲💔😂

هیچی دیگه ماهیتابه رو ببر بنداز بیرون تو سطل اشغال کلا محوش کن

خب پس اومد میگم نمیدونم من اصن با اون کاری نداشتم با اون یکی ماهیتابع درست کردم😂💔