2777
2789
عنوان

دیت رفتم بعد از یکسال چت و تماس تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 91 پست
اگه پرش دادی اشتباه خودت بود دیگه بهش فکر نکن فقط دیگه تکرارش نکن .ببین پسرا موجودات بدی نیستن فقط ب ...

ولی ریسک بوده قبول داری؟ من۲۸ سالمه نمیتونم عمرم صرف کسی کنم ک اول کار برام برام خط نشون میکشه ک قصدم ازدواج نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پس میتونه با من ی دوست معمولی باشه نه کسی ک هرروز ب هم عاشقانه بگیم همو ببوسیم بغل کنیم هدیه بگ ...

اره خیلی ها الان این طورین ولی شما چون دنبال ازدواجی و زود هم وابسته میشی بهت نصیحت میکنم دنبال رابطه آین نرو یا ازدواج سنتی کن یا وایسا یه کیس عالی بیاد عاشقت بشه یا اگه خودت دنبال کیسی باید حواستو جمع کنی خراب نکنی تا منجر به ازدواج بشه .

یعنی چی مردم از وقتی وارد رابطه میشن این سوالو میپرسن از هم 

طرف میتونست مودبانه بگه من قصد ازدواج ندارم و هدفم رفع تنهاییه ن ک بتوپه ب طرف و نظر بیخود بده اسی کات کن ن تنها این ی رابطه بی سرانجامه بلکه داره تورو هم زیر سوال میبره

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
2810