2777
2789
عنوان

دیت رفتم بعد از یکسال چت و تماس تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 91 پست
اره دقیقا فک کرد من ازدواجی ام خب حقیقتشم همینه😑

خب این که معلومه ۸۰ درصد دخترا واس شوهر میرن تو رابطه اما تو نباید نشون بدی باید نشون بدی برات مهم نیست مستقلی بود ونبودش برات مهم نیست مشتاق نشون ندی آویزونش نباشی صداش نکنی عشقم آقایی هی بهش صبح به خیر شب به خیر تگی هی نگی چرا زنگ نمی زنی  اگه میخوای دوست پسر وتبدیل به شوهر کنی باید جذاب باشی جذابیت هم اصلش اینه خودتو تشنه رابطه نشون ندی

همین کار میکنم

البته قبلش پیشنهاد میکنم بهش برینی بعد بلاک کنی 

اینجوری دل هممون خنک میشه 

قشنگ بهش برین بگو فک کردی همه عین ننت هستن کشته مرده ی شوهر باشن ؟ بعدم تو در حد و اندازه ای نیستی ک من به عنوان شوهر بخام روت فکر کنم 

بعد بلاک کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته قبلش پیشنهاد میکنم بهش برینی بعد بلاک کنی اینجوری دل هممون خنک میشه قشنگ بهش برین بگو فک کردی ...

بیین خیلی دلم میخا بشورمش 

ولی ب حرمت روزای خوبی ک داشتیم و احترام بینمون بوده دوس ندارم با ناراحتی جدا شیم ب هرحال شب روزای خوب‌وبدی گذروندیم

اشتباه منو نکنی ادامه بدی باهاش

ب عنوان دوست معمولی و فلان....

سریعا قطع ارتباط کن

منم همون اول بهش گفتم اهل روابط دوروزه خوشی نیستم

میگف الان هرکی ازدواج کنه اسکله رسما توهین میکرد

آخرشم کاملا پشیمون شدم ازینکه اون دوسه ماه براش از وقت. احساساتم گذاشتم الان من موندم با غرور شکسته و وابستگی

بیین خیلی دلم میخا بشورمش ولی ب حرمت روزای خوبی ک داشتیم و احترام بینمون بوده دوس ندارم با ناراحتی ج ...

هیچی نگو بهش الکی دلتم نسوزه براش باهاش خداحافظی کنی قشنگ بلاکش کن شمارشم حذف کن فک کنم اصلا وجود نداشته

تو رو خدا لایک نکن جان عزیزت لایک نکن
بلاک کن بابا اینجور پسرا بدرد نخور هستن

کی گفته که به درد نخوره ازدواح که خاله بازی نیست باید از نظر ذهنی وعقلی طرف آماده باشه و به دل آدم هم بشینه قرار نیست هرپسری که بهمون سلام کرد عشقمون بشه که ممکنه اسی دختر رویاهاش نباشه فقط دنبال دوستی بوده که شاید به ازدواج هم منتهی میشد ولی خب عاشق اسی نشده

بیین خیلی دلم میخا بشورمش ولی ب حرمت روزای خوبی ک داشتیم و احترام بینمون بوده دوس ندارم با ناراحتی ج ...

اصلا اینطوری فکر نکن عزیزم 

این ادم معلومه بی لیاقته 

تو با کسی خوب و در صلح کات میکنی ک ادم با لیاقتی باشه 

ولی این لایق ریدنه 

چیز خاصی لازم نیس بگی فقد خاهشا فقط بگو تو در حد و اندازه یه شوهر نیستی و اصلا تایپ من نیستی که بهت فکر کنم 

بعد بلاک کن 

کی گفته که به درد نخوره ازدواح که خاله بازی نیست باید از نظر ذهنی وعقلی طرف آماده باشه و به دل آدم ه ...

ببین پس میتونه با من ی دوست معمولی باشه 

نه کسی ک هرروز ب هم عاشقانه بگیم 

همو ببوسیم بغل کنیم هدیه بگیریم خاطره بسازیم بعد بره دختر خالشو‌بگیره

۹ماه دیر بود برای دیت کردن.

من بعد ۵ماه دیت ازش پرسیدم 

اونم گفت من به تشکیل زندگی فکر نمیکنم

منم گفتم راه هامون جداست

خیلی اذیتم الان ولی خب بهتر از موندن تو رابطه بی هدفه

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
دقیقا همین دیشب بهش گفتم ک ازت خوشم اومده بعد قاطی کرد😂

اگه پرش دادی اشتباه خودت بود دیگه بهش فکر نکن فقط دیگه تکرارش نکن .ببین پسرا موجودات بدی نیستن فقط باید عاشق بشن همین چون عاشق تو نشده دلیل نمیشه هرزه باشه یا خراب فقط؟شما دختر معیاراش نبودی ممکن بود تو آینده میشدیا ولی خودت تر زدی

باید بدونم تکلیفم چیهخوبه چهارسال برم تو رابطه کلی وابسته بشم بعد طرف بگه خدافظ

دقیقا همینم میشه خواهد این بگیر نیست  رابطه میخواد همین

من خورشید کوچکم دختری از جنس نور و آفتاب که دلش نمیخواد بذاره تیرگی های زمین تیره اش کنه خورشیده اما یه خورشید کوچولو که میکوشه در حد توانش به دنیا نور بده❤️
2810