2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 239 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این وجودا ندارن شوهرااوه به خانواده ت گفتی؟برادرت چن سالشه!؟

برادرم ۴۰سالشه اما خودش میگه بخاطر یه قطره اشکت دنیارو آتیش میزنم امروز و دیروز انقد پای گوشی گریه کردم داشت دیوونه میشد میگفت ما راه دوریم تورو خدا گریه نکن تحمل کن تا بیایم منم ناچارا دارم تحمل میکنم گفته مدارکتو یواشکی بردار چمدونتم ببند تا بیایم و شوهرم نمیدونه به کسی گفتم فکر میکنه اونا مسافرت عادی دارن میان

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
پ عبضی دوست داره😢

بله.امروز اول که پیامارو نشونش دادم گفتم اینا چیه ترسید بعد رفت بیرون تندتند زنگ میزد میگفت به کسی چیزی نگو تا بیام بعد از چندساعت اومد گفت بیخود کردی اصلا گوشیمو دیدی بعد داد زدم گریه کردم گفتم چطوری دلت اومد من چه ایرادی داشتم.گفت ببخشید حق داری تموم میکنم گقتم منو تموم کن گفت صدتا از اینا میان و میرن اما تو میمونی

پ عبضی دوست داره😢

باز دوباره یه ساعت بعد گفت یه مدت ۱۰رور تا یکماه فرصت بده بخاطر منافع شغلی و پولی بهش نزدیک شدم گفتم من چه فرصتی بدم اصلا مبارکت باشه دیگه نمیخوامت تو اونو بمن ترجیح دادی پس برو بعد اخر شب میگه اصلا چیز مهمی نشده ثابت کن کاری کردم گفتم به هفته ای پرینتتو ميندازم جلوت تا ثابت بشه 

وااای دعواشون میشه که😕

خب بشه بذار بفهمه اگه تا الان پای خونواده هارو باز نکردم تو مشکلات بخاطر زندگیم بوده اما خیانت و پررویی بعدش خط قرمزه دیگه تموم شد فعلا خوابیده فک میکنه بیخیال اشغال بازیش شدم

اصلا من هرشب خواب بازیو میبینم بخداهمش استرس پشت استرس

بهش‌ فک نکنیم بگیم همه چی آرومه

ما چقد خوشبختیم😂

اون شاه فرهاد..... ام که گفته بعد دربی میتونم تیمو دست بگیرم😕

تو ‌پیجش نوشتم بیا که سومین ستاره فقط کنار اسم تو زیباست💙💙💙

بیشوررررر جواب نداد😂😂

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
باز دوباره یه ساعت بعد گفت یه مدت ۱۰رور تا یکماه فرصت بده بخاطر منافع شغلی و پولی بهش نزدیک شدم گفتم ...

خوب ببین حسم میگه داره راست میگه ولی بهش بگو بار کج به مقصد نمیرسه اگه راست بگی اون زنم گناه داره

این جور نونارو تو سفره زن و بچه آووردن ته ش میشه پشیمونی

بگو من امکانات و رفاه بیشتر اینجوری رو نمیخوام

ببین چی میگه

باز دوباره یه ساعت بعد گفت یه مدت ۱۰رور تا یکماه فرصت بده بخاطر منافع شغلی و پولی بهش نزدیک شدم گفتم ...

بابات اینارو که دیگه صدا کردی که کاش نمیکردی

در حضور اونام حتمن اینو باز میگه توام همون گفتمو بهش بگو

به نظرم ارزش یه بار دیگه امتحان کردنو داره

خب بشه بذار بفهمه اگه تا الان پای خونواده هارو باز نکردم تو مشکلات بخاطر زندگیم بوده اما خیانت و پرر ...

بیچاره😂😂

فک کنم راست میگه😕

ولی یه گوشمالی لازم داره

خوب ببین حسم میگه داره راست میگه ولی بهش بگو بار کج به مقصد نمیرسه اگه راست بگی اون زنم گناه دارهاین ...

بخدا گفتم بهش گفت نمیدونی چه قیافه ای داره روستاییه گفت از بی پولی خسته شدم گفتم پول میخوای به چه قیمتی خب من پول نمیخوام ولش کن پول میخوای خودت زحمت بکش دربیار با فریب دادن و نامردی و بی ابرویی اخه چه ارزشی داره؟واقعیتش یه ماه پیش میگفت یه شوگرمامی هم پیدا نمیشه تیغش بزنیم فک کردم شوخی میکنه گفتم نگو تورو خدا خجالت بکش