2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 239 پست
میتونم درک کنم😕ولی قوی باش نزار یه غریبه انقد راحت بچه تو بی پدر کنه، بزرگ کردن پسر بدون مرد خیلی خ ...

بله متاسفانه خیلی سخته اما خب اخه دیگه بهش بی اعتماد شدم ببین مشکلات مالیش یه طرف بیکاریش یه طرف ۲ساله داغونم کرده خیانتو رابطه شدیدش از طرف دیگه خستم کرده. فردا صبح تا بیدار شه بره بیرون دلم میکه رفت پیش اون عصر بره میگم رفت پیش اون و اینهمه بی اعتمادی و شک بدتر نابودم میکنه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سمتش برم به این خبر میده و خیلی شر راه میفته منتظرم تا اول پدر و برادرم بیان بعد برم سراغش

از این وجودا ندارن شوهرا

اوه به خانواده ت گفتی؟

برادرت چن سالشه!؟

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
بزرگ کردن پسر بدون پدر....😕

کثافت زباله بهش میگم اگه من اینکارو میکردم تو چیکار میکردی میگه من بی ناموس نیستم سرتو میبردیم میذاشتم رو سینت  گفتم خب اگه نمیدونستی بدون که اتفاقا خیلی بی ناموسی 

بله متاسفانه خیلی سخته اما خب اخه دیگه بهش بی اعتماد شدم ببین مشکلات مالیش یه طرف بیکاریش یه طرف ۲سا ...

آخه اگه مشکل مالی داره کدوم زن ببخشید ک....خولی باهاش میمونه؟

نکنه داری اشتباه میکنی و خبری نباشه

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
😕نه دیگه من همسر ندارم فقط نسخه تجویز میکنم فعلا

خب پس از روزی بترسین که همسر داشته باشینو بهتون خیانت کنه بعد تا آخر عمر به هیچکس نمیگین بذا راحت باشه

خب پس از روزی بترسین که همسر داشته باشینو بهتون خیانت کنه بعد تا آخر عمر به هیچکس نمیگین بذا راحت با ...

کلید اسراره مگه حالا ی چی گفتم ولی حق باتوعه نباید بیرون میبودو اینا🤔

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس