2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 239 پست
برا فراموشی این اتفاق سخت برو مشاوره من استخونام ذوب شد تا فراموش کردم ببخشید ولی دوباره اینجوری عذا ...

نه نمیتونم اصلا نمیتونم فقط به جدایی فکر میکنم.جوری باهاش زندگی کردم که وقتی برم انگار شدیدا تنبیهش کردم آرزوی دیدن بچشو به دلش میذارم اصلا نگم که چطوری باهاش سوختم و ساختم الان میفهمم ۲ساله چندبار به اسم مسافرت کاری حتما با اون خانم رفتن تفریح حتی میگم شاید زنش باشه نمیدونم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
غلط کرده بخاد کاری کنه خدا ازش نگذره

بیخیال.از الان خودش میدونه چیکار کنه من دیگه نیستم ارزش جنگیدن نداره دلم برا عمری که به پاش ریختم میسوزه اما عوضش یه پسر دارم که یه موشو با یه دنیا عوض نمیکنم اون میشه مرد زندگیم و نهایتا من ضرر نمیکنم چون چیز خاصی رو از دست نمیدم اون ضرر میکنه که بخاطر یه چیز بی ارزش خیلی از ارزشا رو از دست میده حتی پدر و مادر و ابروشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهره میگه!!!؟خانوم محترم با شوه مردم چیکار داره؟؟

بله.همون دیگه گفتم خانم محترم مگه نمیدونه تو متاهلی گفت چرا گفتم پس برا چی خونه دعوتت میکنه ناهار جلوت میذاره باهات قدم میزنه اصلا چرا باهات دوست شده و ادامه میده چرا بهت پیامای عاشقانه میده؟پس محترم نیست مثل خودت یه جونور بی ارزشه بعد ناراحت شد گفت بفهم چی میگی

بیخیال.از الان خودش میدونه چیکار کنه من دیگه نیستم ارزش جنگیدن نداره دلم برا عمری که به پاش ریختم می ...

آخه ته شم پسره باباشو میبخشه مطمئنا چون جنس خودشو میشناسه خب😕

اون وقت حیف عمر تو نمیشه؟

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
بله.همون دیگه گفتم خانم محترم مگه نمیدونه تو متاهلی گفت چرا گفتم پس برا چی خونه دعوتت میکنه ناهار جل ...

قبل رفتنت زنگ بزن اون ج... خانومو حداقل رعشه بگیره😠😠

من یه بار زن رفیق شوهرم که

همسایه مونم هست با شوهرش خیلی دعوا داشتن دیدم اومده واتساپ شوهرم مثلن مشاوره
با اینکه با هم چش تو چش بودیم براش نوشتم ببین ج... خانوم بار دیگه شماره تو تو گوشی شوهرم ببینم حیثیت نداشته تو به باد میدم
هم یارو غیب شد،هم حساب کار دست شوهرم اومد
چون تا ۶ ماه کوچکترین غری میزد میگفتم خفه شو خائن هرزه

آخه ته شم پسره باباشو میبخشه مطمئنا چون جنس خودشو میشناسه خب😕اون وقت حیف عمر تو نمیشه؟

نه پسرم انقد ازش کتک خورده انقد ازش محبت ندیده میگه مامان بریم چون اگه من پیش اون بزرگ بشم حتما یه روز میکشمش پس زودتر بریم.امشب طفلی میگفت مامان کاش بابا آدم بشه چون میدونی تنها بدون مرد زندگی کردن چقد سخته گفتم نگران نباش سخت نیست منوتو خیلی قوی هستیم بعدم چرا بدون مرد خب تو مرد منی دیگه باهم کمک میکنیم خوشحال و آروم زندگی میکنیم

قبل رفتنت زنگ بزن اون ج... خانومو حداقل رعشه بگیره😠😠من یه بار زن رفیق شوهرم که همسایه مونم هست با ...

وقت رفتنم حتما میرم سراغش به شوهر بی وجودمم گفتم که میرم اما نه به این راحتی اول ابروی تورو تو فامیلت میبرم بعد میرم سراغ اون کثافت و واقعا هم میرم اما خب وقتی حرف اون خرابو میزنم یه جوری میسوزه ازش حمایت میکنه که اینهمه سال از من حمایت نکرده و این بیشتر ناراحتم میکنه

قبل رفتنت زنگ بزن اون ج... خانومو حداقل رعشه بگیره😠😠من یه بار زن رفیق شوهرم که همسایه مونم هست با ...

حس میکنم الان مردم زنده نیستم اصلا نابود نابودم.کاش اینکارو نمیکرد اما کرد متاسفانه.

نه پسرم انقد ازش کتک خورده انقد ازش محبت ندیده میگه مامان بریم چون اگه من پیش اون بزرگ بشم حتما یه ر ...

آخه تو نزدیکام دقیقن عینشو دیدم

پسرش ۱۱،۱۲ سالش بود جدا شدن اتفاقا شوهره ام عصبی در این حد که با کمربند بچه زو میزد، بچه با مادره همیشه میشستن تو یه اتاق تو سکوت که یه وقت عن آقا بیدار نشه

الان پسره ۲۲ سالشه پیش مادرش زندگی میکنن ولی با باباش شدن رفیق جونی و حاضره جونشم واسش بده😕

وقت رفتنم حتما میرم سراغش به شوهر بی وجودمم گفتم که میرم اما نه به این راحتی اول ابروی تورو تو فامیل ...

حمایتش از ترس آبروشه

خوب قبل طلاق تماس بگیر باهاش این راهم امتحان کنچون اکثرا هم زنه هم مرده میرینن به خودشون

حس میکنم الان مردم زنده نیستم اصلا نابود نابودم.کاش اینکارو نمیکرد اما کرد متاسفانه.

میتونم درک کنم😕

ولی قوی باش نزار یه غریبه انقد راحت بچه تو بی پدر کنه، بزرگ کردن پسر بدون مرد خیلی خیلی سخته ها

آخه تو نزدیکام دقیقن عینشو دیدمپسرش ۱۱،۱۲ سالش بود جدا شدن اتفاقا شوهره ام عصبی در این حد که با کمرب ...

چی بگم والا اینم شانس مادر بیچاره است خب اخه من میخوام از این شهر برم و اگه بخواد روزی با باباش رفیق بشه نمیدونم سخته برام اما بخدا من جز خوشحالی و راحتی بچم چیزی نمیخوام فقط تا بچه است و ضعیفه ازش مراقبت میکنم بعدشو میسپرم به خدا

حمایتش از ترس آبروشهخوب قبل طلاق تماس بگیر باهاش این راهم امتحان کنچون اکثرا هم زنه هم مرده میرینن ب ...

اگه سمتش برم به این خبر میده و خیلی شر راه میفته منتظرم تا اول پدر و برادرم بیان بعد برم سراغش