2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بگین این چرا اینجوریه

57 بازدید | 9 پست

من طرفم وقتی پیام آخرو میدم بعضی وقتا یا حین کار میبینه یا چون سوالی نیس دیگه یادش میره جواب بده حتی یکی دو روز چیزی نمیگه بعد میاد کلا یه چیز جدید میگه انگار هیچی نگفتم من 😐😐😐😐😐

البته اون مث من نیس که آخریو داده باشه باز پیام نده اون بعدش میده برا همین متوجه نیست

ولی من واقعا برام عجیبه یعنی چی این گیج بازی

خب شاید گیجه واقعا

مردم فکرشون مشغوله دیگه

مثلا خودم عمم وسط کار زنگ زده بود اونقدر فکرم مشغول بود بهش گفتم زیارتت مبارک باشه بعد هرچی هم سعی میکردم درستش کنم خراب تر میکردم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام آخرتو یادش میره،شاید از بی توجهی باشه و یا مشغله زیاد،خودت بهتر میفهمی

آره ولی خب مثلا دو روزم خبر نمیشه یعنی دو روز واقعا یادش میره ها اصلا نمیگه باید دونفر که باهمن هرروز حرف بزنن😐😐

🤣🤣چرا گفتی؟

میخواستم بگم قبول باشه خب😅🤣

فکرم تو کار بود پیش اون نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
🤣😂اول فک کردم واقعا زیارت کرده

رفته بود زیارت خب

1
5
10
15
20
25
30
35
40