2777
2789

پرایم

دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سفیدآب رو با دست پودر میکنم میزنم صورتم و ماساژ میدم☺️😅

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
داروخانه داره؟

آره

دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚 

نتیجشو دیدی پوستت چطوره

بله راضیم 

پوست من معمولی و گندمی و با این کار احتیاج ب لایه بردار و پماد ندارم. سبکی پوستی رو ک میخام بهم میده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)