2777
2789

امروز صب اومدع بود خونمون بعد من خواب بودم بیدار شدم رفتمی چیزی بخورم تو پذیرایی با مادرم نشسته بودن 

بعد من لباسم سفیده و بدن نماست سوتینم رنگش خطاش معلوم بود با ی شلوارک تا زانو یهو زن عموم تا منو دید گفت وای وای وای وای بعدم زد تو صورت خودش 😐

من اون وسط داشتم تشنج میکردم ک چیشدههههههه 

یهو برگشته میگه تو اینجوری جلو بابات میگیردی

قیافه ی من اون لحظه😳🙄😧

مامانم   

خودش😱😱😱

گفتم بله مشکلی داره! 

گفت دخترا قدیم شرمو حیاییی داشتن ساق پاشونم پیدا نبود از اشپزخونه بیرون نمیومدن 

دختر من جلو باباش و داداشاش خجالت میکشه اینجور بگردع 

ی وقت جلو عموت اینجور نیایا بدش میاد دعوات میکنه 😐😐😐دلم میخواست تیکه تیکش کنم 

ادم تو خونه ی خودشم نمیتونع راحت باشه جلل خالق 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنعمو وزندایی هیچ وقت دوست آدم نمیشوند

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بهش میگفتی عموجان اگه ناراحته نیاید! شمام قشنگ تره راجب پوشش دیگران خصوصا من نظ  ندین

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

کاملا درکت میکنم

مامانبزرگم میگه زشته این شرتک چیه که میپوشی یکی ندونه فک میکنه شرت پوشیدی منم گفتم مهم نیس همینجوری جلو بابا و داداشم میچرخم مهم نباشه واست اصلا 

از همان جا سبز میشوم هر جا که ردِ زخمت را دیدم‌.🌱

واقعا کی میخوان بفهمن برای باز شدن دهن و‌نظر دادن در مورد زندگی دیگران؛ باید قبلش اجازه‌ش صادر بشه

دلم میخواست خفش کنم به توچه چرا همش سرش تو زندگیه ماست اخه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بگو جلو خانواده خودم اینجوری نباشم جلو کی باشم!

همینجوری بچه تربیت میکنن که ساق پا و مچ دست یه خانم میبنن قاطی میکنن دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)