2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایی میشینی مییینی من حالم بهم میخوره از بازیگراشاز بس جلف بازی میکننقشنگ موضوع فیلم مشخصه چرته نگا ...

بدنبود خندیدیم ولی از وسطاش چرت شد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ریدن بااین فیلماشون مسخرهههه

موافقم 

تا وسطاش اوکی بود 

خب پسره فهمید دختره ام دروغ گفته بعد جالبیش اینه دختره طلبکار پسره میشه چرا دروغ گفته 

خب جفتشون یکارو کردن و من فککردن پسره الانه برینه رو دختره ولی برعکس شد 

تازه دختره قید همچیو زد در زندان جلو پیرمرده رفت با لباس عروس تهشم ک ریدن

موافقم تا وسطاش اوکی بود خب پسره فهمید دختره ام دروغ گفته بعد جالبیش اینه دختره طلبکار پسره میشه چرا ...

بعد تهش میگفت من تا همیسه باهاتم بیا منم ببر اون دنیا😌

خفه شو پاچه پارهههه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

بعد تهش میگفت من تا همیسه باهاتم بیا منم ببر اون دنیا😌خفه شو پاچه پارهههه

دقیقاااااا 

تالحظه اخر زن پیرمرده میخاست بشه 😐😑 تهشم ک باز گزاشتن خیلی چرت بود 

دقیقاااااا تالحظه اخر زن پیرمرده میخاست بشه 😐😑 تهشم ک باز گزاشتن خیلی چرت بود

باز نبود که پسره مرد دختره هم زنده موند که یه پسر دیگه رو بدبخت کنه😅

بااون سناریوی مسخره رقص پیرمرده با پسره اه اه حالم بهم خورد

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

باز نبود که پسره مرد دختره هم زنده موند که یه پسر دیگه رو بدبخت کنه😅بااون سناریوی مسخره رقص پیرمرده ...

اره اون قسمت چرت بود یا گلوی پسره رو گرفت خندم گرفت 😂

ن بابا ندیدی پسره گفت رای تو بده دختره گفت رای من ب موندن و ایناس ینی یارو زنده میمونه 

اره اون قسمت چرت بود یا گلوی پسره رو گرفت خندم گرفت 😂ن بابا ندیدی پسره گفت رای تو بده دختره گفت رای ...

زنده هم بمونه بدبخته والا دختره ریده به پسره ترجیحش داده به یه پیر سگ اشغال بعد پسره همچنان مونده باهاش

سناریوی این فیلم از رمانای عاشقانه دهه هشتاد چرت تره

زنده هم بمونه بدبخته والا دختره ریده به پسره ترجیحش داده به یه پیر سگ اشغال بعد پسره همچنان مونده با ...

یکم هندی طورشم کردن و خیلیم بددهنی توش بود 

ولی اولاش خوب بود خدایی 

یکم هندی طورشم کردن و خیلیم بددهنی توش بود ولی اولاش خوب بود خدایی

ساعد سهیلی بازیگر خوبیه ولی افتضاح بازی کرده بود تو اون فیلم

ساعد سهیلی بازیگر خوبیه ولی افتضاح بازی کرده بود تو اون فیلم

اره 

دختره اصلا بهش نمیاد پدرم اینا فککردن افغان هسته گفتم نه ایرانیه.. بعد میگفتن چقد خوشگله 😐یا پیرمرده میگفت این چشاش از دورم برق میزنه 😑

یا پسره میگفت چشات سگ داره