2777
2789
عنوان

خواهرم میگه تا پدر شوهرت گوسفند نکشته دعوت نکرده نرو

| مشاهده متن کامل بحث + 4731 بازدید | 152 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا اگر بدونی من چه فداکاری هایی کردم روز خواستگاری گفتن زمین جدا میخریم بعدش گفتن پول نداریم طبقه ...

حق داری ناراحت باشی و صد البته حق داری ک ازت دلجویی کنن ولی مشاورت ک خواهر بزرگوارته خیلی کم عقله اصلا سرد و گرم دوزگار رو نچشیده

وجدانا نگاه کن حتی یکنفر هم تو این تاپیک طرف تو رو نگرفت...اینم در نظر که همین حالا هم شوهرت داره رف ...

بخدا منم راضی ام ، از خدامه همینجوری ادامه پیدا کنه 

مادرش همش بهش میگه ، اینم میاد به من فشار میاره که بیا بریم زشته 

بخدا از خدامه من تا ابد قهر بمونم

تو میری شریک مادر شوهرت زندگی کنی ؟ اونم با یه برادر شوهر مجرد ؟؟ خوبه ان شالله قسمت دخترت بشه پس

برا یکسال سخت نیس... من چند وقت باهاشون زندگی کردم با دوتا خواهرشوهر مجرد

بعدش خیلی محترمامه جدا شدیم... چون از اول قرار نبود زیاد طول بکشه

زندگیتون پر از عشق

یعنی اشتباهه محضه به خانواده و خواهرت اصلا از خانواده ی شوهرت و شوهرت هیچی نگو یعنی یه روز میرسه حتی شوهرتم خسته میشه از این کش مکش های بینتون،بعدشم میخوای نری نرو فقط واسه مناسبتها برو،چیکار با گوسفند داری آخه میخوای حیوون بکشی واسه آشتی ؟؟؟

۲۰ سالمه

پس من ک ۱۲  ۱۳ سال ازت بزرگترم بهت توصیه میکنم کلا از خواهرت مشورت نگیر تو زندگیت بخدا عیارش مشخص شد ، شرایط منم تا حدودی مثل تو هست شایدم بدتر ولی دیگه این حرفا شبک مغزی تو نشون میده پیش شوهرت و خانوادش و دقیقا ۴ سال دیگه بشدت خودخوری میکنی بخاطر این خواسته مسخره.

منم علاقه ای به رفتن ندارم به من باشه تا اخر عمر به این قهر ادامه میدم والا روح‌و روانمو از سر راه ن ...

فکر نمی کنی این راهش نیست داری از مشکل فرارمی کنی دوروز دیگه مسخره ات می کنن میگن چشم دلش سیر نیست ،ناراحتت کردن باهمسرت حرف بزن به خانوادش گوشزد کنه بخاطر رفتارشون 

واقعا بعضی زن‌ها چقدر عقده ای و خطرناک هستن مگ خانواده شوهرت غلط کردن اومدن گرفتنت ک نترشی 

حالا کاش میدیدیم قبل اینکه بگیرن بعضی ها رو چطور اول خایه مالی مادرشوهرا ها می‌کنن همچنین ک گرفتنشون از این رو ب اون رو میشن