2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم میترسم کبود بشه

685 بازدید | 33 پست

خونه نامزدم اینام اون دراز کشیده بود من داشتم ارایش میکردم گوشیش رو میز بود گفت گوشبمو بده من دیدم فاصله کمه میخواستم بندازم رو تخت خورد تو صورتش خیلی دردش گرفت یکم از بینیش خون اومد خیلی معذرت خواهی کردم چرا اخه باید پرتش کنم بعضی وقتا از سها انگاری خودم لجم مبگیره🥺میترسم کبود بشه نهار هم مهمون دارن خیلی حالم بده

یه کیسه یخ پر کن بذار رو صورت نامزدتت

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا اشتباه کردی پرت کردی ، اینجوری کم کم  احترام  بینتون از بین می‌ره ، احترام بزار تا احترام ببینی .‌

رفتارت یه جور بی احترامی بود 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
کلا اشتباه کردی پرت کردی ، اینجوری کم کم احترام بینتون از بین می‌ره ، احترام بزار تا احترام ببینی ...

اونطوری با بی احترامی نبود فاصله کم بود چون مشغول بودم همونجور انداختم فک کردم مبوفته رو تخت