2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه جهاز چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه سرویس تفلون دارم 

که سه‌تا قابلمه و یه ماهیتابه است 

یه سرویس روحی که ۶ تاییه 

از خیلی بزرگ تا کوچیک

یه دست قابلمه ۴ تایی کوچیک برا اضافی غذا

یه سرویس ۴ تایی ماهیتابه روحی

یه سرویس سه تایی ماهیتابه تفلون 

یه دیگ برا آش و ... 

همینا رو خریدن برام مامان و بابام . همشون هم استفاده میشن الکی نخر بزار یه گوشه خاک بخوره مستاجر هم باشی فقط هرساله باید الکی جا به جاشون کنی 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

منم دو دست گرفتم ولی اونی که دم دستی تعداد پارچه هاش کمتره اون یکی بیشتره که احیانا اگه قابلمه بزرگ برای مهمون بخوای داشته باشی برای من تفلون و گرانیتی راضیم خیلی استفاده نکردم با اینکه دوسال از ازدواجم گذشته که بخواد خراب بشه

سلام عزیزم.سرویس قابلمه دم دستی و مهمون نداره

.یه سرویس جنس 

خوب بخر برای استفاده خودت.

وقتی هم برات مهمون میاد باید یه قابلمه بزرگ و یه تابه بزرگ  داشته باشی که به راحتی بتونی استفاده کنی.البته به تعداد مهموناتم بستگی داره.

و یه سری قابلمه کوچیک هم میخوای که اگه غذا اضافه بیاد بتونی تو یخچال جا بدی.

دقت کن حتما ماهیتابه رژیمی داشته باشه رو سرویس چون خیلی لازم میشه دسته های قابلمه از خودش باشه که به مرور با حرارت خوردن خراب نشه رنگاهای خیلی روشن برندار که سیاه و لک میشه من یه قابلمه مسی هم گرفتم که کلا خورشت و ابگوشت و عدسی و اینجور چیزا رو برای خودمون تو اون درست میکنم

کدوم برای مهمون کدوم دم دستی ؟

هیچ فرقی نداره. مهم نوع نگهداری شما از ظرف هست . سرامیک به لایه نازک داخل ظرف میگن و چدن جنس بدنه ظرف هست. گرانیت هم لایه نچسب داخل ظرف. ظرف با بدنه چدن و لایه داخلی گرانیت یا سرامیک بخر.

هیچ فرقی نداره. مهم نوع نگهداری شما از ظرف هست . سرامیک به لایه نازک داخل ظرف میگن و چدن جنس بدنه ظر ...

چدن چی 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم