2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه جهاز چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 63 پست
مثلا این و بگیرم برای مهمون برای دم دستی هم جدا بگیرم باز ؟

من اصلا چیزی بنام دم دستی نگرفتم عزیزم ی سرویس لایف اسمایل گرفتم بدون رژیمی و ی سرویس دسینی گرفتم با ماهیتابه رژیمی .. از هر دو استفاده میکنم بیشتر لایف اسمایل چون دوستش دارم.. 

مثلا این و بگیرم برای مهمون برای دم دستی هم جدا بگیرم باز ؟

خوبه. ولی فک نمیکنم لزومی داشته باشه دم دستی جدا بگیری. همین. سایز کوچیکش برای دم دستی استفاده کن  بزرگاش برای مهمان. .

ازین ستای  روی کوچیک چندتا تو هم بگیر. برای اپز کردن تحم مرغ و...یا برای گرم کردن غذای شب مونده و ...

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه منم از همین دارم نو هست استقاده نکردم هنوز بعد ۷ سال

هیچی استفاده نکردی ؟ببینم خوب یا م

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
یه دست بسه ؟از همون برای دم دستی خودم استفاده کنم ؟

به نظرم مهم نیست برا مهمون از قابلمه خودت استفاده میکنی استفاده کنی ولی خب شما برا طو نفر فقط قابلمه کوچیک یه دردت میخوره مهمون میاد قابلمه بزرگ استفاده میکنی باز هرجور خودت میدونی

ببین قابلمه چدن که میخری دسته اش از جنس خودش باشه بهتره این عکسی ک فرستادی دسته هاش خراب میشن من تجر ...

این چیه جنسش تو عکس معلوم نیس 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
هیچی استفاده نکردی ؟ببینم خوب یا م

فقط رژیمیشو استفاده کردم خوبه منم خیلیمواظب بودم لا ابر شستم و قاشق فلزی نزدم فقط رنگ تیره بگیر مال من صورتیه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
فقط رژیمیشو استفاده کردم خوبه منم خیلیمواظب بودم لا ابر شستم و قاشق فلزی نزدم فقط رنگ تیره بگیر مال ...

از ترب خریدی ؟یا حضوری 

فقط یه چیزی رنگی نگیر سیاه میشن مشکی یا طوسی بگسر

اره مشکی میگیرم 

صورتی سرامیکه مشکی چدنه میگم چدن که میگیری دسته از جنس خودش باشه ینی پلاستیکی نباشه حالا عکس میزارم

اره فهمیدم عکسی که خودم فرستادم پلاستیکی بود دستش ؟

دقیقا درست گفتن دسته از خودش باشه  

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "